مدیرکل دفتر امور روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشن پایان محرومیت خانه‌بهداشت روستاهای کهگیلویه و بویراحمد با افتتاح ۷۰خانه‌بهداشت تا بهمن‌ماه برپا می‌شود.

 ظهر امروز در نشست مشورتی دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان باشت با بیان اینکه امروزه نحوه مدیریت و اداره روستاها نسبت به سال‌های گذشته بسیار تفاوت دارد، گفت: با پیشرفت و توسعه جامعه در تمامی عرصه‌های اجتماع بی‌شک روستاها نیز دچار تغییراتی خواهند بود که در کنار پیشرفت‌های فراوان ممکن است نارسایی‌ها و مشکلاتی هم داشته باشد.

وی در خصوص مشکلات عموم روستاها ادامه داد: عمده‌ترین مشکلات روستاییان مسئله اشتغالزایی جوانان است که در بسیاری موارد منجر به مهاجرت‌های زیادی از روستاها به شهرها شده است و مشکلات متعددی را به وجود آورده است.

مدیرکل دفتر امور روستایی  بهترین راه حل برای رفع مشکل اشتغال در روستاها را مشارکت همه جانبه و حرکت به سمت و سوی اشتغالزایی دانست و افزود: بی‌شک در هر جامعه‌ای افراد آن جامعه در شناسایی و رفع مشکلات آن نقش بسزایی دارند و در همین خصوص روستاییان با همدلی و همکاری با دهیاران می‌توانند اقدامات کاربردی در راستای اشتغالزایی انجام دهند.

این مسئول استانی متذکر شد: روستاهای ما زمانی از چنین مشکلات دور خواهند شد که با آگاهی و همدلی به سمت کارهای اقتصادی روی آورند و این موضوع نیازمند ابتکار و نوآوری در عرصه اشتغالزایی است که مدیریت صحیح و تعامل عموم افراد را می‌طلبد.

مظفر ادامه داد: در همین خصوص دفتر امور روستایی  نیز از روستاهایی که مشارکت خوبی در امورات مربوط به دهیاری و شوراها داشته باشند، حمایت می‌کند.

مدیرکل دفتر امور روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان خاطرنشان کرد: کهگیلویه و بویراحمد تا بهمن‌ماه سال‌جاری با افتتاح ۷۰ خانه بهداشت در روستاهای استان روستاها از خانه بهداشت را خواهد گرفت.

منبع : فارس نیوز