رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: بعد از ۱۳ ساعت تلاش ستاد مدیریت بحران و نیروهای مردمی، آتش‌سوزی ارتفاعات مشرف به بی‌بی‌جان آباد مهار شد.

فرهام جلیلی لحظاتی پیش در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اظهار کرد: طی دیروز و امروز آتش‌سوزی‌های بسیاری در نقاط مختلف از توابع روی داد که طی آن خساراتی به منابع طبیعی این شهرستان وارد شد.

وی با اشاره به آتش‌سوزی ۱۳ ساعته ارتفاعات مشرف به روستای بی‌بی‌جان‌ آباد گچساران افزود: آتش‌سوزی در این ارتفاعات از ساعت ۱۸ روز گذشته آغاز شد و تا هفت صبح امروز ادامه داشت.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران تصریح کرد: در این آتش‌سوزی خساراتی به پوشش مرتعی و جنگلی ارتفاعات مشرف به روستای بی‌بی‌جان آباد گچساران وارد شده است.

جلیلی اظهار کرد: این آتش‌سوزی بالاخره با همت نیروهای مردمی، ادارات مرتبط با ستاد بحران شهرستان از جمله هلال احمر، نیروهای بسیج و سپاه ناحیه گچساران، نیروهای مردمی و تلاش ویژه بالگرد شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران بعد از ۱۳ ساعت مهار شد.

وی با اشاره به آتش‌سوزی در دیگر مناطق گچساران گفت: این آتش‌سوزی‌ها در مناطق مختلفی از جمله کوه نارک، منطقه میشان و چم‌شیر گچساران روی داد.

جلیلی ادامه داد: در پی گزارش این آتش‌سوزی نیروهای مختلفی با مدیریت فرمانداری از ادارات و نهادها به این مناطق اعزام و آتش‌سوزی‌ها بعد از ساعت‌ها تلاش خاموش شد.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران خاطرنشان کرد: هم‌اکنون نیروهای ستاد بحران گچساران در حال آماده باش برای وقوع آتش‌سوزی احتمالی در مناطق یاد شده هستند.

جلیلی عنوان کرد: بیشترین حجم آتش‌سوزی در این مناطق به مراتع خشک اختصاص داشته است.

وی یادآور شد: ارتفاعات مشرف به روستای بی‌بی‌جان آباد گچساران در ۳۰ کیلومتری شهرستان واقع شده است.

انتهای پیام/۸۲۰۱۴/م۳۰

منبع : فارس نیوز