- خبرگزاری ها
- چهارشنبه 4 ژوئن 2014 - 11:06
حلقه گمشده توسعه اقتصادی ایران در مبانی فکری و فلسفی نهفته است
یاسوج – ایرنا – مدیرگروه ژاپن شناسی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: حلقه گمشده توسعه اجتماعی و اقتصادی ایران در مبانی فکری و فلسفی نهفته است.
پروفسور محمد نقی زاده روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در یاسوج افزود: چنانچه مبانی فکری و فلسفی در ایران هماهنگ شود زنجیره تولید شکل می گیرد و توسعه اجتماعی و اقتصادی نیز محقق می شود.
وی با اشاره به اینکه توسعه مانند پروژه و پیمانکاری نیست که در طول چند سال بوجود آید و موثر واقع شود، بیان کرد: توسعه یک فرایند بوده که برای قرار گرفتن در مسیر آن باید مبانی فکری، فلسفی و فرهنگی را تقویت کرد.
نقی زاده با بیان اینکه در ایران مساله تولید جدی گرفته نمی شود، اظهار کرد: کشور ژاپن با جدی گرفتن انقلاب صنعتی و اصل تولید توانسته تاکنون پیشرفت های چشمگیری در عرصه های گوناگون کسب کند.
استاد ممتاز دانشگاه میجی گاکواین ژاپن عنوان کرد: تمام متغیرهای توسعه شامل تکنولوژی، مواد خام، موقعیت استراتژیک جغرافیایی، آب و هوا و سایر موارد در ایران وجود دارد که باید مطابق با این ظرفیت ها برای تولید و اشتغالزایی استفاده بهینه شود.
نقی زاده تعامل مثبت ایران با کشورهای مختلف جهان برای تبادل تجربیات و توسعه اقتصادی را ضروری خواند و ابراز داشت: افرادی که می خواهند ایران با کشورهای دنیا تعامل منفی داشته باشد به دنبال سودهای کاذبی هستند که از طریق معامله ارز و طلا نصیب آنان می شود.
وی افزود: با نرخ بالای بیکاری و سرمایه گذاری نکردن مشکلات کشور برطرف نمی شود بلکه باید با تعامل سازنده با کشورهای جهان و کمک کردن به دولت معضلات را برطرف کرد.
نقی زاده با اشاره به اینکه سودی که از طریق سوداگری حاصل می شود به اقتصاد کمک نمی کند، بیان کرد: اولین وظیفه اقتصاد افزایش فرصت های شغلی است.
وی مبارزه با فساد اقتصادی را یکی از شاخص های جلب نظر مردم و کمک به توسعه اقتصادی دانست و اظهار کرد: دولت یازدهم در این زمینه گام های ارزشمندی برداشته که باید تشویق شود.
۶۷۱/۷۵۳۳
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
