رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری طرح منهاج ویژه اصناف در استان خبر داد.

سید الیاس چراغ‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ، به برنامه‌های فرهنگی سال ۹۳ اشاره کرد و گفت: ستاد اقامه نماز برنامه‌های متنوعی در راستای سیاست‌های ابلاغی ستاد مرکزی در دستور کار دارد.

رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد، برنامه‌های فرهنگی استان در سال جدید را گفتمان نماز شناسی ویژه نوجوانان، نشست خانواده مطهر، مسابقه مکاتبه‌ای نماز، نیایش قلم و طرح فلاح را از برنامه‌های سال جاری ستاد اقامه نماز عنوان کرد و گفت: امیدواریم نهادهای متولی همکاری لازم در راستای اجرای برنامه‌های ستاد را داشته باشند.

چراغ‌زاده ضمن قدردانی از همکاری دستگاه‌های اجرایی استان در برنامه‌های ستاد اقامه نماز اذعان کرد: دستگاه‌ها در جلسه شورای اقامه نماز اعلام آمادگی کامل برای اجرایی کردن برنامه‌های ستاد در سال جاری کردند.

این مسئول از مهم‌ترین برنامه‌های اجرایی ستاد اقامه نماز در سال جدید را طرح «منهاج» ویژه اصناف عنوان کرد و گفت: برنامه‌های آموزشی در خصوص خرید و فروش، حلال و حرام با حضور اصناف مختلف  برگزار می‌شود.

وی، دیگر برنامه‌های این ستاد را طرح فلاح عنوان کرد و گفت: این طرح به منظور اعزام روحانی و مبلغ به مناطق خاص و مرزی استان صورت می‌گیرد.

رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه طرح مفتاح از برنامه‌های گذشته بوده که سعی داریم در سال جدید آن را اجرا کنیم، گفت: این طرح در حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود که در سنوات گذشته توانستیم در شهرهای یاسوج، دوگنبدان و برگزار کنیم.

چراغ‌زاده، برگزاری کارگاه آموزش ویژه مربیان مهدکودک‌ها را از دیگر برنامه‌های ستاد بیان کرد و گفت: اگر بخواهیم فرزندانمان تربیت صحیحی داشته باشند باید از همان سنین کودکی آن‌ها را با مسائل قرآنی و مذهبی آشنا کنیم که لازمه این کار آموزش مربیان مهد کودک‌ها است.

این مسئول فرهنگی با تأکید بر اینکه کارهایی در راستای نهادینه کردن فرهنگ نماز در استان صورت گرفته، اما باید بیشتر کار شود و شروع آن باید از سطح ادارات و نهادها باشد، گفت: امیدواریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری شد بتوان گام‌های مثمر ثمری در راستای نهادینه کردن فرهنگ نماز برداریم.

رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد ضمن قدردانی از همکاری مسئولان و نهادهای عضو شورای اقامه نماز، اذعان کرد: مسئولان فرهنگی باید از ابزارهای گوناگونی برای فرهنگ‌سازی فریضه نماز در سطح جامعه اقدام کنند.

چراغ‌زاده با تأکید بر اینکه نماز یکی از ارکان سیاسی و ستون‌های بنیادین دین اسلام و معیاری برای پذیرش سایر عبادات است، ابراز کرد: امیدواریم مسئولان مربوطه با اجرای هرچه بهتر برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در راستای نهادینه کردن فریضه نماز گام بردارند.

رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: باید راه شناخت نماز و سوق دادن جوانان به فریضه نماز را در دستور کار داشته باشیم و بتوان با جذب جوانان و نوجوانان آن‌ها را از گزند آسیب‌ها در امان نگه داریم.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/ذ۴۰

منبع : فارس نیوز