از غربی ها و یا هر کسی که ادعای روشنفکری دارد می پرسیم اگر بتوانید یک مطلب علمی قطعی خلاف مسائل دینی ما پیدا کند بیاورید تا ما از دینمان دست برداریم.

: نماینده ادوار هفتم و هشتم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ، پیشرفت امروزی دنیای غرب را مدیون و مرهون بعثت پیامبر اکرم (ص) دانست.
 
به گزارش عصردنا ، ” دکتر ستار هدایتخواه ” در آئین جشن مبعث در مجتمع فرهنگی امام علی (ع) شهرک امام حسین(ع) یاسوج مرکز گفت: ما معتقدیم اگر پیامبر (ص) ما مبعوث نمی شد تمامی بشریت بویژه غربی ها به این پیشرفت ها نمی رسیدند.
 
وی با بیان اینکه غربی ها از بعد تزکیه که از ابعاد اساسی بعثت بشمار می رود بهره ای نبردند ، اظهارداشت: بزرگترین و پربرکت ترین حادثه عالم ، عید مبعث ما است.
 
عضو جبهه پایداری افزود: مکتب تربیتی پیامبر (ص) معجزه است و یقین داریم هیچ مکتبی بالاتر و والاتر از این مکتب وجود ندارد.
 
هدایتخواه به تشریح اهداف خلقت پیامبران در بین ملت های مختلف دنیا پرداخت و خاطرنشان کرد: در مکتب پیامبر(ص) ، ابوذرها ، غفارها و سلمان ها تربیت یافته اند که امکان تربیت چنین کسانی در سایر مکاتب وجود ندارد.
 
وی گفت: ما به روشنفکران پرادعای غرب می گوئیم اگر توانستید بدون بهره بردن از تعالیم پیامبر (ص) انسانی همچون امام خمینی (ره) یا شهید خرازی ، شهید باکری و یا شهید زین الدین تربیت کنید ما از دین مان دست برمی داریم.
 
نماینده ادوار هفتم و هشتم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی افزود: ما از غربی ها که ادعا می کنند از دوران ” جنینی ” تا ” نوجوانی ” می توانند افراد موردنظرشان را به دلخواه خودشان تربیت و تحویل جامعه دهند می پرسیم شما بدون بهره گیری از تعالیم پیامبر(ص) نمی توانید فردی مانند ” ابوذر ” ، ” سلمان ” و یا ” عمار” را تربیت کنید چه رسد به “حضرت علی (ع).”
 
هدایتخواه اظهارداشت: از غربی ها و یا هر کسی که ادعای روشنفکری دارد می پرسیم اگر بتوانید یک مطلب علمی قطعی خلاف مسائل دینی ما پیدا کند بیاورید تا ما از دینمان دست برداریم.
 
وی با رد ادعاهای روشنفکران غربی درباره دین ، ادامه داد: آنان خوب می دانند که در برابر مسائل دینی ما ناتوانند و قرن هاست در برابر این مسائل شکست خورده اند.
 
هدایتخواه ، حضور پیامبران و امامان در بین ملت های مختلف را از دلایل ” حکمت و لطف ” پرودگار متعال خواند.
 
پایان پیام

منبع : عصردنا