وی گفت : اعضای شورای شهر تهران، هیآت رئیسه ی مجلس، شهردار تهران و معاونت های ایشان و معاونت های اجتماعی بسیاری از وزارت خانه ها و سازمان های دولتی به عنوان مهمانان ویژه در این همایش حضور دارند. لازم به ذکر است در بین سخنرانان این همایش از دو مدیر هم استانی دکتر ولی الله شجاع پوریان معاونت اجرایی و اداری شورای شهر تهران و دکتر ضیا هاشمی معاونت فرهنگی وزیر علوم دعوت به عمل آمده است.

: اولین ملی ازبرترین های حوزه ی مسئولیت های اجتماعی ۵ خرداد در دانشگاه تهران برگزار می گردد.

“سید ابراهیم دادگر ” دانشجوی  فعال هم استانی  و از کادر اجرایی این همایش  گفت : اولین همایش ملی تجلیل ازبرترین های حوزه ی مسئولیت های اجتماعی  روز دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۶٫۳۰ لغایت۱۷ در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

وی افزود:  با عنایت به نقش بی بدیل مسئولیت های اجتماعی در شکل گیری توسعه همه جانبه و پایدار و ایجاد همدلی،تشریک مساعی و هم افزایی اجتماعی تصمیم به برگزاری چنین همایشی کردیم.

 دادگر خاطر نشان کرد در میان افرادی که در این همایش  مورد تجلیل قرار خواهند گرفت می توان به سردار عدل هاشمی فرمانده قرارگاه قرب قائم در حوزه محرومیت زدایی، دکتر مصلی نژاد  عضو هیآت علمی دانشگاه تهران و رئیس بنیاد مصلی نژاد در حوزه امور خیریه آموزشی و پژوهشی ، صدر هاشمی نژاد عضو هیآت رئیسه ی بانک اقتصاد نوین در زمینه کارآفرینی و خیریه سازندگی، سرکار خانم فاطمه دانشور عضو شورای شهر تهران و بنیانگذار موسسه نیکوکاری مهرآفرین، دکتر کلانتر هرمزی رئیس انجمن جراحان پلاستیک ایران در حوزه ی خیریه ی خدمات درمانی،خانم دکتر الهه راستگو عضو شورای شهر تهران و مسئول ستاد ساماندهی سازمان های مردم نهاد در حوزه سازمان های مردم نهاد، کاظم قلم چی بنیانگذار بنیاد علمی آموزشی قلم چی وسرکار خانم فرنود مادر خیرین مدرسه ساز کشور در حوزه ی خیرین مدرسه ساز،پرویز پرستویی و پوران درخشنده در حوزه سینمایی  درحوزه خبرنگاران اجتماعی،  ، علی کریمی در حوزه ورزشی،احسان علیخانی  ، کامران نجف زاده و مجری برنامه ماه عسل در حوزه برنامه های اجتماعی تلوزیون، تشکری هاشمی معاون ترافیک و حمل و نقل شهردار تهران به  خاطر احداث بزرگترین خط متروی خاورمیانه،لایق زاده هنرمند هم استانی در زمینه مستند سازی اجتماعی و… نامبرد و اضافه کرد عده ای از این افراد خدمات مفیدی را به استان ما عرضه و یا در حال عرضه دارند و همچنین برنامه داریم که از پتانسیل این افراد در زمینه های مختلف، برای رشد و توسعه ی استان بهره ببریم.

وی  گفت : اعضای شورای شهر تهران، هیآت رئیسه ی مجلس، شهردار تهران و معاونت های ایشان و معاونت های اجتماعی بسیاری از وزارت خانه ها و سازمان های دولتی به عنوان مهمانان ویژه  در این همایش حضور دارند. لازم به ذکر است  در بین سخنرانان این همایش از دو مدیر هم استانی دکتر ولی الله شجاع پوریان معاونت اجرایی و اداری شورای شهر تهران و دکتر ضیا هاشمی معاونت فرهنگی وزیر علوم دعوت به عمل آمده است.

وی  این همایش را تنها گوشه ای از فعالیت های این گروه دانشجویی عنوان کرد و گفت: حدود ده طرح ملی و استانی در برنامه اجرا داریم.

این همایش با طرح و برنامه ریزی چند دانشجوی فعال هم استانی به نامهای آقایان” محمدعلی کیانی،مسعود خرمی، وحید موحدی، محمدرضا بخشی، نجیب بادروج ،علی محمدی، سید ابراهیم  دادگر و خانم زهره پرویزجاه برگزار می شود .

منبع : عصردنا