- خبرگزاری ها
- چهارشنبه 21 می 2014 - 06:05
حق انشعاب و هزینه مصرفی آب،برق و گاز اماکن مذهبی رایگان است
لیکک- ایرنا-رییس اداره اوقاف وامور خیریه شهرستان بهمئی از رایگان شدن هزینه آب،برق،گاز و حق انشعاب آنها برای اماکن مذهبی طبق قانون خبر داد.
ˈعبدالمحمد نمازی ˈروز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:به استناد بند ۸۸ قانون بودجه سال ۹۱ و بند ۶۶ قانون بودجه سال ۹۲ و همچنین جزء ۴ تبصره ۲ قانون بودجه سال ۹۳ هزینه مصرفی و حق انشعاب آب،برق و گاز مساجد،حسینیه ها و کلیه اماکن مذهبی با رعایت الگوی مصرف رایگان است.
وی ضمن تشکر از مسوولان ادارت آب ،برق و گاز شهرستان بهمئی مبنی بر ارائه خدمات ارزنده به اماکن مذهبی تصریح کرد:برابر با قوانین موجود دریافت و مطالبه هزینه مصرفی و یاحق انشعاب در این خصوص غیر قانونی است و این اداره آمادگی رسیدگی به شکایات مردمی را دارد.
نمازی از متولیان اماکن مذهبی خواست از انشعاب غیر قانونی به این اماکن جدا خودداری کنند و خواسته های خود را صرفا از مجرای قانون انجام دهند .
به گفته ی وی در شهرستان بهمئی بیش از ۸۳ مسجد،۵ حسینیه ، ۲۳ بقعه متبرکه امامزاده و چندین دارالقرآن و اماکن مذهبی دیگر وجود دارد که طبق قانون جدید کشور مشمول این بخشودگی می شوند.
۷۵۳۴/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
