- خبرگزاری ها
- دوشنبه 19 می 2014 - 03:05
برخی می خواهند امیدها را در بدنه دولت و نظام کمرنگ جلوه دهند
یاسوج – ایرنا- استاندار کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به تلاش ها و اقدامات دولت یازدهم در حوزه های مختلف ، گفت: برخی ها می خواهند به هر بهانه ای امیدها و نشاط ایجاد شده در درون نظام و مردم را کمرنگ جلوه دهند.
به گزارش خبرنگارایرنا، سید موسی خادمی روز دوشنبه در نشست همایش روابط عمومی های کهگیلویه وبویراحمد افزود: هم اکنون دولت در زمینه کاهش نرخ تورم ، امید به زندگی مردم ، ایجاد نشاط و آرامش در بین سرمایه گذاران داخلی و خارجی اقدامات مثبت و چشمگیری را انجام داده است.
وی با اشاره به اجرای مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه ها به عنوان یک اقدام بزرگ اقتصادی از سوی دولت، گفت: به نظر می رسد برخی مدعی هستند که دولت باید در ظرف این مدت کوتاه تمامی کم کاری ها ، عقب ماندگی ها و سهل انگاری های گذشته را در بدنه اجرایی کشور جبران کند.
خادمی تصریح کرد: بسیاری از کارها و امور در گذشته بدون کارکارشناسی و خروجی مثبت برای مردم نیمه کاره رها شده و دولت را متحمل هزینه های سنگین کرده است.
وی بیان کرد: نمونه بارز آن در استان کهگیلویه وبویراحمد و بخش عمده ای از پروژه های عمرانی راکد شده در حوزه های مختلف است.
وی اظهار کرد: پروژه های عمرانی فراوانی در استان وجود دارد که تنها کلنگ آن از حدود دو تا شش سال پیش آغاز شده ولی بدون کمترین پیشرفت فیزیکی و با انبوهی از طلبکاری پیمانکاران رها شده است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: بر اساس براورد اولیه هم اکنون میزان بدهی دستگاه های اجرایی استان به پیمانکاران افزون بر ۱۴۰ میلیارد تومان است.
خادمی گفت: سال ۹۳ سال پرتحولی از نظر عمرانی برای استان کهگیلویه وبویراحمد خواهد بود و بسیاری از پروژه هایی که متوقف بوده اند، عملیات اجرایی آن ها آغاز شده و امید است تعداد زیادی از پروژه هایی که سالها معطل مانده را به نتیجه برسانیم.
خادمی با بیان اینکه امسال در بخش عمران شهری، راه و آب شاهد حرکت ها و اقدامات مثبتی خواهیم بود، افزود: دلیل توقف و راکد شدن بسیاری از پروژه ها کمبود اعتبار و سوء مدیریت بوده و برخی هم به دلیل معارضات اجتماعی معطل مانده اند.
وی ابراز داشت: یکی از وظایف و رسالت های خطیر روابط عمومی ها این است که این واقعیت های موجود را به مردم منکعس کنند و سطح آگاهی مردم از حقوق و مطالبات بحق آنها در بخش های مختلف افزایش دهند.
خادمی ابراز داشت: موضوع حقوق شهروندی یکی از برنامه ها و اقدامات مورد تاکید دولت یازدهم است که باید مجموعه روابط عمومی ها و مدیران اجرایی به این مهم توجه بیشتری داشته باشند.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استاندار کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست روابط عمومی ها را حلقه اتصال مدیران با مردم و رسانه ها دانست و گفت: روابط عمومی ها باید از ظرفیت مناسب رسانه ها نهایت بهره لازم را برای انعکاس اخبار و خدمات دستگاه مربوطه خود ببرند.
محمدرضا باقرزاده افزود: هدف از برگزاری این همایش تکریم و پاسداشت روز روابط عمومی و ارتباطات و نیز بیان بخشی از تنگناها و موانع اصلی در پویایی و شکوفایی روابط عمومی در دستگاه های اجرایی استان با حضور استاندار بوده است.
وی از مدیران روابط عمومی دستگاه های مختلف اجرایی استان خواست مطالبات معوق روزنامه ها و مطبوعات کهگیلویه وبویراحمد را در اسرع وقت و کمتر از یک ماه آینده پرداخت کنند.
۶۷۱/۷۵۳۰
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
