یاسوج- ایرنا- مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد تعداد مراجعه کنندگان نزاع دسته جمعی به مراکز پزشکی قانونی استان در سال ۹۱ را شش هزار و ۷۰۲ نفر اعلام کرد و گفت: پارسال این تعداد به شش هزار و ۶۱۵ نفر رسید و ۱٫۲ درصد کاهش یافت.

کامروز امینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از تعداد مراجعه کنندگان نزاع دسته جمعی به مراکز پزشکی قانونی در سال گذشته چهار هزار و ۹۲۴ نفر مرد و یکهزار و ۶۹۱ نفر زن هستند.

وی بیان کرد: در سال ۹۱ تعداد افرادی که ​به ​​​دلیل نزاع دسته جمعی به مراکز پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد مراجعه کرده اند پنج هزار و ۴۲ نفر مرد و تعداد زنان یکهزار و ۶۶۰ نفر بوده است.

امینی اظهار کرد: در سال ۹۲ بیشترین آمار مراجعه نزاع دسته جمعی با ۷۱۷ نفر در ماههای مرداد، ۷۱۶ نفر در خرداد و کمترین آن با ۳۴۲ نفر در دی ثبت شده است.

وی عنوان کرد: مصدومان ناشی از حوادث مختلف از جمله نزاع دسته جمعی، قبل از حضور در مراکز پزشکی قانونی به مراکز فوریت​‎​های پزشکی مراجعه و نسبت به انجام معاینات تشخیصی و درمانی اولیه براساس توصیه پزشکان معالج اقدام ​کنند.

۶۷۱/۷۵۳۳

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا