استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: هلال‌احمر برای تجهیز کهگیلویه و بویراحمد به بالگرد امدادی بدقولی نکند.

 به گزارش خبرگزاری فارس از ، شامگاه چهارشنبه نشست شورای اداری هلال‌احمر با حضور استاندار و مسئولان و اعضای هیئت مدیره هلال‌احمر به مناسبت هفته هلال‌احمر برگزار شد.

در این نشست استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تقدیر از فعالیت‌های این جمعیت در استان به خصوص در ایام نوروز اظهار کرد: صمیمانه بگویم که هلال‌احمر تاکنون خدمات خوبی را ارائه داده است.

سیدموسی خادمی نمونه‌ای از این فعالیت‌های خوب را در برف سنگین سال گذشته و اقدامات مؤثر هلال‌احمر دانست و گفت: فعالیت‌های هلال‌احمر از جنس انسانی و ناب است که در آن هیچ رنگ و پوست و زبان و مرز جغرافیایی و دین و مذهب مورد توجه قرار نمی‌گیرد و به انسان‌ها با هر ملیتی که باشند کمک می‌شود.

این مسئول افزود: داوطلب بودن دیگر ویژگی هلال‌احمر است که افراد برای کمک به دیگران داوطلبانه وارد میدان می‌شوند و اجباری برای خدمت وجود ندارد.

خادمی داشتن این ویژگی‌ها را امتیازی بزرگ برای هلال‌احمر دانست که سایر دستگاه‌ها و نهادها هم باید به این جمعیت نزدیک شوند و همانند آن‌ها بدون در نظر گرفتن تفاوت‌ها خدمت ارائه دهند.

توانایی واکنش سریع در برابر بحران‌ها و حوادث از دیگر ویژگی‌های کار هلال‌احمر بود که استاندار به آن اشاره کرد و گفت: همین ویژگی است که هلال‌احمر را در موقع خدمت ممتاز نشان می‌دهد و در مواقع حوادث است که پی به کار هلال‌احمر بیشتر خواهیم برد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد این استان را حادثه‌خیز دانست و افزود: در همین طبیعت حوادثی وجود دارد که لازم است هلال‌احمر برای مواقع بحرانی خود را آماده نگه دارد.

وی استقرار بالگرد در استان را یک ضرورت دانست و از مسئولان هلا‌احمر کشور خواست تا در این زمینه بدقولی نکنند چرا که استان با وجود قرار گرفتن در میان چند استان بزرگ و مهم می‌تواند با استفاده از ظرفیت بالگرد امدادی چندین نقطه مجاور را در هنگام حوادث پوشش دهد.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ی۳۰

منبع : فارس نیوز