فرماندار گچساران گفت: به منظور ارائه برخی خدمات و تسهیلات در آینده، ساکنان بافت‌های فرسوده شهری دوگنبدان نسبت به سنددار کردن منازل خود اقدام کنند.

عبدالرحیم رحیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اظهار کرد: تمام کسانی که منازل آنها در محدوده بافت فرسوده شهری دوگنبدان واقع شده باید نسبت به سنددار کردن منازل خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه هماهنگی های لازم برای تسهیل در سنددار کردن منازل بافت فرسوده شهری صورت گرفته است، افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته توسط ادارات منابع طبیعی و ثبت استاد همچنین شهرداری دوگنبدان صاحبان منازل محدوده بافت فرسوده سریع‌تر نسبت به سنددار کردن منازل خود اقدام کنند.

فرماندار گچساران منازل بافت فرسوده شهری خیابان کیامرثی، محله لبنان تا انتهای محله سادات را از جمله مناطق بافت فرسوده شهری دوگنبدان عنوان کرد و گفت: اشخاصی که در محدوده مناطق اعلام شده بافت فرسوده شهری دوگنبدان مالکیت دارند، جهت ثبت صدور سند با ارائه فیش آب، برق و گاز همراه با استشهادیه محلی مبنی بر تصرف اداره ثبت مراجعه برای صدور سند اقدام کنند.

رحیمی با تأکید بر لزوم سنددار کردن منازل واقع در بافت فرسوده شهری دوگنبدان ابراز کرد: منازلی که در این بافت دارای سند باشد در آینده برای دریافت تسهیلات یا خدمات با مشکل مواجه نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بافت فرسوده شامل مناطق خیابان کیامرثی، محله لبنان تا پل بردستانی شامل املاک مجهول‌المالک فاقد سابقه ثبتی بود، یادآور شد: اشخاص متصرف یا مالک در محدوده‌های اعلام شده می‌توانند با ارائه استشهاد محلی با فیش آب؛ برق و گاز تقاضای ثبت کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۴/س۲۰

منبع : فارس نیوز