- خبرگزاری ها
- دوشنبه 5 می 2014 - 06:05
زمین برای ساخت مرکز فرهنگی، هنری دز مادوان اختصاص یافت
یاسوج – ایرنا – مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: زمین مورد نیاز برای ساخت یک مرکز فرهنگی، هنری وابسته به این کانون دز شهر مادوان اختصاص داده شد.
سید هانی حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مرکز نوزدهمین مرکز فرهنگی، هنری کهگیلویه و بویراحمد است.
وی اعتبار مورد نیاز برای ساخت مرکز فرهنگی، هنری مادوان را افزون بر سه میلیارد ریال دانست و بیان کرد: این مرکز در صورت تامین اعتبار نیمه دوم سال ۹۴ به بهره برداری می رسد.
حسینی اظهار کرد: ساخت یک سالن سینما در یک طبقه و یک کانون زبان در طبقه دوم در این مرکز پیش بینی شده است.
وی بر لزوم شتاب بخشی و تامین اعتبار مورد نیاز برای ساخت مرکز فرهنگی، هنری مادوان تاکید کرد.
حسینی عنوان کرد: مادوان چهارمین شهر کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ جمعیت است به طوری که در یک بخش از آن ۸۰۰ دانش آموز مقطع ابتدایی مشغول به تحصیل هستند و به همین دلیل ساخت مرکز فرهنگی، هنری در این شهر ضروری است.
وی ابراز داشت: از آنجا که مادوان در فاصله پنج کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد و یکی از مهاجرپذیرترین مناطق این استان است ضرورت ساخت یک مرکز فرهنگی، هنری در آن دوچندان می شود.
حسینی افزود: از فرماندار شهرستان بویراحمد انتظار می رود در زمینه تامین اعتبار برای ساخت مرکز فرهنگی، هنری مادوان همکاری لازم را با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد داشته باشد.
۷۵۳۵/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
