- خبرگزاری ها
- شنبه 3 می 2014 - 09:05
سرکشی از خانواده شهیدان معلم و کارگر توسط مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد
مسئول پیگیری امور ایثارگران در استانداری کهگیلویه و بویراحمد از سرکشی به خانواده شهیدان معلم و کارگر این استان توسط مسئولان ارشد استانی خبر داد.
سید محمود داربام امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید زیادی برای سرکشی به خانواده شهدای این استان در نقاط مختلف از جمله در مناطق محروم دارد.
وی با بیان اینکه به دستور استاندار باید همه دستگاههای استان دیدار و سرکشی از خانواده شهدا را در سال جاری در دستور کار خود قرار دهند گفت: به همین منظور در برنامهای ابتدا از خانواده همسران شهدای استانداری بازدیدی به عمل آمد.
داربام افزود: در مجموعه استانداری سه شهید والامقام داریم که دو شهید دارای همسر بودند و همچنین یک همسر شهید کارمند استانداری داریم که از این خانواده نیز توسط مسئولان استانی سرکشی شد.
وی همچنین از سرکشی به خانواده معلمان و کارگران شهید این استان در مناطق مختلف از جمله در شهرستان بهمئی خبر داد که توسط معاون سیاسی امنیتی استاندار و مدیرکل سیاسی و انتخابات صورت گرفت.
داربام افزود: به همین مناسبت از خانواده سه شهید معلم به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم و یک شهید کارگر به مناسبت هفته بزرگداشت کارگر توسط مسئولان استانی بازدید به عمل آمد.
انتهای پیام/۲۵۷۱/ع۱۰
منبع : فارس نیوز
