یاسوج – ایرنا – استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تکمیل ۱۳ مصلای در حال ساخت در شهرهای مختلف این استان به اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد ریال نیاز دارد.

سید موسی خادمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون اعتباری افزون بر ۱۵۰ میلیارد ریال برای ساخت این تعداد مصلای هزینه شده است.

وی مساحت ۱۳ مصلای در حال ساخت کهگیلویه و بویراحمد را ۱۲ هزار و ۶۰۰ مترمربع دانست و بیان کرد: با توجه به ضرورت گسترش فضاهای فرهنگی و مذهبی شتاب بخشی در روند اجرای این مصلاها در سال جاری در اولویت قرار دارد.

خادمی اظهار کرد: امسال روند احداث ۱۳ مصلای در حال ساخت کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ پیشرفت فیزیکی وارد مرحله تازه ای خواهد شد.

وی عنوان کرد: هر چند پارسال شرایط مالی کهگیلویه و بویراحمد وضعیت مناسبی نداشت ولی امسال از طریق مرکز و از بودجه استانی پیگیری های لازم انجام شد تا تخصیص مطلوبی در زمینه ساخت مصلا های استان انجام شود.

خادمی ابراز داشت: مصلاها هسته مرکزی و کانون مسایل فرهنگی و معنوی بوده و زیربنای تمام بنیان های جامعه، فرهنگ و معنویت هستند و به همین دلیل ساخت ۱۳ مصلای کهگیلویه و بویراحمد در صدر فعالیت های عمرانی این استان قرار گرفته است.

۷۵۳۵/۶۷۱/۶۲۷

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا