مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم هم‌افزایی دهیاران و بخشداران استان در نهادینه کردن فرهنگ بیمه روستائیان و عشایر تاکید کرد.

عیسی کریمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ، به میزان آگاهی جامعه روستائیان و عشایر به مزایا و برنامه‌های صندوق بیمه روستائیان و عشایر اشاره کرد و گفت: به منظور عضویت جامعه روستایی و عشایری در می‌طلبد اصحاب رسانه، بخشداران، دهیاران و شوراها در این خصوص اطلاع‌رسانی کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد با بیان این‌که استقبال از بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان به نسبت دیگر استان‌های کشور ضعیف است، گفت: عمده دلیل آن عدم آگاهی مردم از مزایای صندوق بوده که انتظار می‌رود کلیه افراد تاثیرگذار در جامعه روستایی نسبت به این موضوع تلاش کنند.

کریمی از بخشداران و دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها خواستار آگاه‌سازی جامعه هدف در راستای نهادینه کردن فرهنگ بیمه شد و گفت: امیدواریم با هم‌افزایی و همراهی خوب تمامی افراد تاثیرگذار بتوان تمامی روستائیان و عشایر استان را تحت پوشش بیمه‌ای قرار دهیم.

این مسئول صندوق بیمه روستائیان و عشایر را شامل مزایای زیادی عنوان کرد و گفت: مزایا‌ این صندوق شامل مستمری بازنشستگی در دوران پیری، مستمری از کارافتادگی ناشی از بروز حادثه و یا بیماری صعب‌العلاج و مستمری بازماندگان در صورت فوت سرپرست خانواده بوده که بازماندگان قانونی عضو بیمه روستاییان از مزایای حقوق و مستمری آن بهره‌مند می‌شوند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۶۷ کارگزار، کار عضوگیری این صندوق را در بین روستاییان و عشایر استان با همکاری دهیاران و بخشداران انجام می‌دهند، گفت: امیدواریم با همراهی هرچه بهتر، بتوان جمعیت هدف استان را تحت پوشش بیمه‌ای قرار دهیم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سنوات گذشته تنها روستائیان مشمول این بیمه بودند اما از امروز به بعد شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر هم می‌توانند از این بیمه استفاده کنند.

کریمی بر نهادینه کردن فرهنگ بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر در کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد و گفت: شوراها و دهیاران به عنوان نمایندگان دولت در روستاها با آگاه‌سازی جامعه روستایی در راستای بیمه کردن کلیه اعضای خانواده‌های روستایی همت کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/ط۳۰

منبع : فارس نیوز