مدیرکل نوسازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدرسه راهنمایی ۶ کلاسه غرب لنده روز دوشنبه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح و راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه و بویراحمد، شاه‌رضا دیودیده صبح امروز در حاشیه بازدید از پروژه‌های اداره کل نوسازی مدارس در شهرستان لنده با اشاره به خدمات انجام شده در راستای ارتقای سطح کیفی و کمی مدارس گفت: در راستای ساخت و تجهیز مدارس در سطح استان تاکنون خدمات ارزنده و قابل توجهی انجام شده است.

وی افزود: اداره کل نوسازی استان کهگیلویه و بویر احمد تاکنون ده‌ها مدرسه و نمازخانه را با کمک خیرین و اعتبارات ملی و استانی در این استان ساخته و به بهره‌برداری رسانده است.

مدیرکل نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال جدید با توجه به کمبود اعتبارات پروژه جدیدی تعریف نشده اما اولویت اصلی ما اتمام و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام در سطح استان است.

دیودیده تصریح کرد: در شهرستان لنده هم پروژه‌های ناتمامی از جمله مدرسه راهنمایی غرب شهر لنده و مدرسه شبانه‌روزی پسرانه وجود داشته که در حال انجام مراحل پایانی آن‌ها هستیم.

وی افزود: با مشارکت پست بانک یک باب مدرسه راهنمایی ۶ کلاسه در این شهر به نام مدرسه راهنمایی غرب لنده احداث شده که سعی ما بر آن است که در هفته جاری روز دوشنبه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی اقدام به افتتاح و راه‌اندازی آن بکنیم.

مدیرکل نوسازی مدارس استان درخصوص اعتبارات این پروژه‌ها گفت: جزئیات این طرح‌ها و پروژه‌ها در افتتاحیه به سمع و نظر مردم و اهالی رسانه رسانده می‌شود.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ط۲۰

منبع : خبرگزاری فارس