گچساران – ایرنا – معاون شورای سیاستگزاری ائمه جمعه کشور گفت: اعتبارات مطلوبی در سال ۹۳ از سوی مجلس شورای اسلامی برای این شورا تصویب شده است.

حجت الاسلام سید یدالله شیرمردی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: از مسوولان شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گلایه ای وجود دارد زیرا با وجود آنکه یک درصد اعتبارات نفت برای مسایل فرهنگی هزینه می شود ولی هنوز کار خاصی انجام نداده اند.

وی با اشاره به اینکه مسوولان این شرکت در تکمیل مصلای گچساران کوتاهی کرده اند، بیان کرد: رییس جمهوری و متولیان وزارت نفت به شهرستان گچساران نگاه فرهنگی داشته باشند.

شیرمردی ضمن قدردانی از کمک های شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران برای تکمیل مصلای این شهر، اظهار کرد: این شرکت دارای قانونی بوده که می تواند در مناطق نفت خیز یک درصد از درآمد خود را در راستای مسایل مذهبی و فرهنگی هزینه کند.

وی عنوان کرد: برای اتمام مصلای شهر گچساران نیاز به همکاری شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران است.

شیرمردی ابراز داشت: مصلای شهر گچساران قابل توسعه خواهد بود و از مسوولان اجرایی این شهرستان انتظار می رود برای اتمام این پروژه فرهنگی تلاش کنند.

وی افزود: گچساران یک شهرستان استراتژیک است ولی به لحاظ فرهنگی در آن کم کاری شده است.

شیرمردی گفت: با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی می طلبد از لحاظ تکریم فرهنگ اقدامات ویژه ای در شهرستان گچساران انجام شود.

وی با اشاره به وجود ۱۵ ستاد نماز جمعه در ، بیان کرد: در صورتی که مسوولان اجرایی این استان اعتبار برای تکمیل مصلاها بگذارند شورای سیاست گزاری ائمه جمعه کشور نیز به همان اندازه اعتبار هزینه خواهد کرد.

۷۴۶۱/۶۷۱

انتهای پیام /*

Contact the editor: <a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا