استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بهره‌برداری از چندین پروژه مشخص و اولویت‌دار عمرانی در سال ۹۳ گفت: پل سوم بشار تا پایان سال جاری زیر بار ترافیکی می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، سید موسی خادمی که عصر امروز به همراه معاون عمرانی، شهردار ، مدیرکل راه و شهرسازی و غلام‌محمد زارعی، نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا از چندین پروژه عمران شهری مرکز دیدن کرد، در جمع‌بندی این بازدیدها اظهار کرد: آنچه مهم است این بوده که کارها و پروژه‌هایی که اولویت آن‌ها به تایید کارشناسان رسیده مشخص شود و در بازه زمانی مشخص به بهره‌برداری برسند که مردم اثرات این طرح‌ها را لمس کنند.

وی به نتیجه رساندن کارها را بسیار مهم‌تر از شعار دادن و تعریف پروژه‌های جدید دانست و تاکید کرد: بنا داریم تا پایان سال ۹۳ چندین پروژه مهم و دارای اولویت را در بخش‌های مختلف به اتمام برسانیم.

وی تاکید کرد: از آنجا که هنوز توزیع بودجه ۹۳ شروع نشده قول دقیق زمانی برای بهره‌برداری از این پروژه‌ها را نمی‌دهیم ولی به لطف خداوند تا پایان سال این جاده‌ها چهاربانده می‌شوند.

خادمی، چهاربانده کردن محورهای مواصلاتی این استان را از مهم‌ترین اولویت‌های کاری خود و همکارانش برشمرد و ابراز داشت: در محور یاسوج به بابامیدان و یاسوج به شیراز حدود ۳۰ کیلومتر قرارداد منعقد شده که تا پایان سال چهاربانده خواهند شد.

وی این دو طرح را از اولویت‌های عمرانی این استان خواند و تصریح کرد: در حال رفع موانع فنی و مالی در پروژه چهاربانده کردن این دو محور هستیم.

* امسال کارهای خوبی در آبشار یاسوج انجام می‌شود

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش، آبشار یاسوج را متعلق به همه ملت ایران دانست و گفت: این آبشار زیبا یکی از ظرفیت‌های بزرگ این استان و کشور در زمینه جلب گردشگر و رفاه مردم است که باید بسترهای لازم برای تفریح مردم و دلنشین‌تر کردن این آبشار طبیعی به وجود آید.

خادمی با تقدیر از نگاه عمرانی شهردار یاسوج اضافه کرد: طرح‌های خوبی در این آبشار در دستور کار است که بخشی از آن‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های اصلی کهگیلویه و بویراحمد، ظرفیت گردشگری است که آبشار یاسوج از مهم‌ترین جاذبه‌ها به منظور جذب گردشگر و ایجاد فضاهای تفریحی و رفاهی برای مردم و مسافران است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: آبشار یاسوج در همه روزها و فصول مختلف سال پذیرای مردم و مسافران است که رسیدگی به وضعیت این پارک طبیعی و خدادادی از اولویت‌های عمران شهری در یاسوج است.

خادمی تاکید کرد: بدون شک در سال جاری اقدامات بسیار خوبی در آبشار یاسوج انجام خواهد شد.

مقام ارشد اجرایی در کهگیلویه و بویراحمد به بازدید امروز خود از پارک غدیر اشاره کرد و ابراز داشت: این پارک به مساحت ۱۴ هکتار در ساحل رودخانه بشار واقع شده که در راه تکمیل آن، حمایت‌های لازم از شهرداری یاسوج صورت خواهد گرفت.

وی گفت: در ۶ ماه نخست سال، فضای سبز و ابنیه‌ لازم در این پارک انجام می‌شود و در حال حاضر نیز درختکاری آن انجام شده است.

خادمی به پروژه پل سوم بشار هم اشاره‌ای کرد و گفت: این پروژه به علت تاخیر در اتمام آن، در حال استهلاک است که این پروژه نیز در اولویت کاری است و به یاری خداوند در سال جاری زیر بار ترافیکی می‌رود.

انتهای پیام/۸۲۰۰۵/غ۴۰

منبع : فارس نیوز