معاون اداره‌کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم راه‌اندازی پایگاه قهرمانی در این استان تأکید کرد.

اقدس نوربخش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ، ضمن تقدیر و تشکر از توجه خوب استاندار به ورزش و ورزشکاران اظهار کرد: با توجه به اینکه استاندار در آغازین روزهای سال جلسه‌ای با جامعه ورزش داشتند که نشان از داشتن دغدغه این مسئول ارشد در امر ورزش است.

معاون اداره‌کل ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه استان در ورزش پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوبی دارد و تنها نیازمند حمایت و همراهی مضاعف مسئولان کشوری و استانی است، گفت: کهگیلویه و بویراحمد در حوزه ورزش در بخش بانوان از پتانسیل‌های خاصی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد در حوزه‌های مختلف از جمله کاراته، ووشو، دو و میدانی و دیگر رشته‌ها بازیکنان مطرحی دارد، گفت: با وجود مشکلات فراوان در اداره کل ورزش و جوانان قریب به ۱۳ هیئت ورزش استان به جایگاه خوبی در سطح ملی دست یافته است.

نوربخش تصریح کرد: بسیاری از رشته های ورزشی کهگیلویه و بویراحمد فاقد پشتوانه مالی هستند و همواره از نبود اسپانسر مالی رنج می‌برند که به دلیل عدم اعتبارات مالی بسیاری از رشته‌های ورزشی پراکنده شده‌اند.

این مسئول عمده مشکلات ورزش کهگیلویه و بویراحمد را کمبود فضاهای ورزشی، واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی و نداشتن کارشناس ورزش در شهرستان‌ها عنوان کرد و گفت: تنها شهرستان بویراحمد، و کهگیلویه کارشناس ورزشی دارند که پنج شهرستان دیگر فاقد کارشناس هستند.

معاون اداره‌کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به اینکه  ورزش استان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند اما با این وجود قهرمانان ملی زیادی در سطح شهرستان‌ها دارد که تنها مرکز استان پایگاه قهرمانی دارد و دیگر شهرستان‌ها از این پایگاه بی‌بهره‌ هستند.

نوربخش اذعان کرد: با وجود قهرمانان ورزشی نامی در سطح کهگیلویه و بویراحمد اما تمام شهرستان‌ها به جز بویراحمد از پایگاه قهرمانی بی‌بهره هستند که انتظار می‌رود مسئولان ارشد استانی و متولیان ورزش توجه‌ای ویژه به این مهم داشته باشند.

این مسئول ورزشی در کهگیلویه و بویراحمد  کمبود اعتبارات هیئت‌های ورزشی را از دیگر مشکلات استان عنوان کرد و گفت: به دلیل عدم اعتبارات مالی بسیار از هیئت‌های ورزشی توانایی برگزاری مسابقات در مرحله استانی را هم ندارند.

معاون اداره‌کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه ورزش سلامت در جامعه را تولید می‌کند و باید به آن توجه ویژه و خاص شود، گفت: انتظار داریم مجموعه استانداری و اداره کل ورزش و جوانان مراکز و سازمان‌های غیر دولتی را به منظور کمک‌رسانی به هیئت‌‌های ورزشی را جذب کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز