مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: مقام معظم رهبری در طول زعامت خود تعداد ۶ جنگ را با موفقیت پشت سر گذاشته و رهبری کردند و توطئه‌ها خنثی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، حجت‌الاسلام سید لطف‌الله سپهر عصر امروز در مراسم بزرگداشت مرحوم حاج فرج‌الله حسن‌زاده، مدیرکل اسبق سیاسی و انتخابات استانداری با بیان این‌که مقام معظم رهبری با درایت خود این سال را به نام اقتصاد و فرهنگ نام‌گذاری کردند اظهار کرد: این تدبیر را در همه سال‌های گذشته دیده‌ایم و با درایت معظم‌له حماسه سیاسی در سال گذشته رقم خورد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: برای پیشبرد اهداف کشور در این حوزه فرهنگ و اقتصاد همان گونه که رهبری معظم فرمودند نیاز به مدیریت جهادی داریم.

این مسئول فرهنگی به دغدغه‌های رهبری در خصوص موضوعات فرهنگی اشاره کرد و افزود: دشمن در گذشته بنا به فرموده رهبری تهاجم و شبیه خون فرهنگی را بر این ملت روا داشت اما با تأسی به فرهنگ دینی حاکم در جامعه در این زمینه شکست خورده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان در بخش دیگری از اظهارات خود در مراسم بزرگداشت حاج فرج‌الله حسن‌زاده مدیرکل فقید و اسبق سیاسی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان این‌که در یک پیچ تاریخی قرار داریم و دشمن همه توان خود را برای شکست ایران اسلامی انجام می‌دهد، تصریح کرد: با پیروی از دستورات داهیانه رهبری قادر به رفع همه توطئه‌ها خواهیم بود.

این مسئول ادامه داد: مقام معظم رهبری در طول زعامت خود تعداد ۶ جنگ را رهبری کردند و پشت سر گذاشتند که مطمئناً در این جنگ جدید هم در برابر دشمن پیروزی را از آن خود خواهیم کرد.

وی به سخن یکی از تئوریسین‌های انقلاب‌های مخملی در خصوص توطئه‌ها علیه ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: آن‌ها خودشان اعتراف کرده‌اند که ۱۲ برابر کودتای مخملی در اوکراین تاکنون در ایران برای کودتا هزینه کرده‌اند که تیر آن‌ها در هر دوره به سنگ خورده است.

سپهر افزود: آن‌ها غافل از این هستند که جایگاه رهبری در کشور و وجود علمای دینی و ارشادات آن‌ها و پایبندی مردم به اصول انقلاب هر توطئه‌ای را در نطفه خفه می‌کند.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز