- خبرگزاری ها
- شنبه 5 آوریل 2014 - 11:04
۳هزار دانشجوی کهگیلویه وبویراحمد نوروز۹۳ به مناطق عملیاتی اعزام شدند
یاسوج – ایرنا – مسوول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سه هزار دانشجوی پسر و دختر این استان در تعطیلات نوروز امسال به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
داریوش مثنوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعزام این تعداد دانشجو در قالب شش کاروان ۵۰۰ نفره بوده است.
وی بیان کرد: دانشجویان اعزام شده به مدت یک هفته از چهار منطقه عملیاتی جنوب کشور شامل شلمچه، دهلاویه، هویزه و طلاییه دیدن کردند.
مثنوی اظهار کرد: در کاروان های دانشجویی اعزام شده به مناطق عملیاتی جنوب کشور روحانی، مبلغ دینی و مداح حضور داشته و تعدادی اقلام فرهنگی نیز بین دانشجویان شرکت کننده توزیع شد.
وی عنوان کرد: اعزام کاروان دانشجویی به مناطق عملیاتی جنوب کشور علاوه بر ایجاد تحول در رفتار، کردار و روحیه دانشجویان موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی هر چه بیشتر آنان با رویدادهای هشت سال دفاع مقدس و رشادت های مثال زدنی رزمندگان در این دوران خواهد شد.
مثنوی ابراز داشت: تعداد اعزام دانشجویان پسر و دختر کهگیلویه و بویراحمد در ایام نوروز امسال به مناطق عملیاتی جنوب کشور هیچ تفاوتی با مدت مشابه سال قبل ندارد.
۷۵۳۵/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
