- خبرگزاری ها
- دوشنبه 31 مارس 2014 - 11:03
کهگیلویه و بویراحمدیها منتظر روز ۱۳بارانی باشند
کارشناس هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم این استان منتظر بارندگی در روز ۱۳ فروردین باشند.
ولی بهرهمند ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج با بیان این که بارندگی خوب از شب گذشته در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد داشتهایم، اظهار کرد: در یاسوج مرکز استان تا ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ۳۳٫۴ میلیمتر باران داشتهایم که کمترین میزان باران هم با یک دهم میلیمتر مربوط به شهر گچساران بوده است.
وی افزود: بیشترین میزان بارندگی مربوط به شهر یاسوج بوده و انتظار میرود که این بارندگی تا امشب ادامه داشته باشد و به صورت موقت این سامانه فردا از استان خارج شود.
بهرهمند ادامه داد: اما در روزهای ۱۳ و ۱۴ فروردین در سراسر استان با ورود سامانه بارشی انتظار بارندگی خوبی را در کل استان خواهیم داشت.
وی گفت: بنابراین مردم برای روز طبیعت خود چارهاندیشی لازم را داشته باشند.
بهرهمند با بیان اینکه تاکنون در یاسوج میزان بارندگی نسبت به سال قبل کاهش داشته است، تصریح کرد: اما این کمبود با بارش چند برف سنگین تا حدود زیادی جبران شده است.
انتهای پیام/۲۵۷۱/خ۲۰
منبع : فارس نیوز
