- خبرگزاری ها
- چهارشنبه 26 مارس 2014 - 12:03
۱۰ میلیارد ریال به بهسازی معابر عمومی یاسوج اختصاص یافت
گچساران – ایرنا – شهردار یاسوج گفت: ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به بهسازی و مناسب سازی معابر عمومی این شهر برای رفاه حال افراد معلول اختصاص داده شد.
محمدعلی جاوید روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اعتبار با هدف رفاه حال معلولان جسمی و حرکتی و آسان سازی عبور و مرور آنان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اهمیت بهسازی فضای خودپردازها، مناسب سازی خودروهای حمل و نقل عمومی و دستگاه های اجرایی برای حضور افراد معلول در فعالیت های اجتماعی روزمره، بیان کرد: امید است جذب این میزان اعتبار بتواند گامی مهم برای خدمت رسانی به معلولان جسمی و حرکتی باشد.
جاوید اظهار کرد: بر اساس قانون تمام واحدهای مسکونی بیش از سه طبقه باید دارای آسانسور باشند و به مالکانی که موارد استانداردسازی احداث ساختمان های مسکونی و تجاری را رعایت نکنند پروانه پایان کار داده نخواهد شد.
۸۱۴۳/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
