- سایت های خبری
- سهشنبه 25 مارس 2014 - 05:03
پرداخت مطالبات فرهنگیان استان با مشکل مواجه شد
براساس این قانون این مطالبات در کهگیلویه و بویراحمد تنها به چند نفر بیشتر پرداخت نخواهد شد و سایر فرهنگیان استان که سالیان سال چشم به راه این مطالبات بودند از دریافت آن محروم خواهند شد .

یک منبع آگاه در گفت و شنود اختصاصی با “عصردنا ” با بیان این مطلب گفت : این مشکل به نوع مجوز برای پرداخت این مطالبات و معوقات است به این معنی که ردیف پرداختی برای واریزی این مطالبات به حساب فرهنگیان وجود ندارد و ذی حساب از این موضوع ایراد گرفته است .
وی که خواست نامش فاش نشود با تشریح روند اختصاص بودجه برای پرداخت مطالبات فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد افزود : مبلغ ۳۵ میلیارد تومان برای این امر از طریق فصل۲ بودجه اختصاص داده شده است و این در حالی است که براساس این فصل این مطالبات تنها به معلمانی پرداخت می شود که داوطلبانه مکان خدمت خود را مناطق محروم و روستاهای آن انتخاب کرده باشند .
این منبع آگاه ادامه داد : براساس این قانون این مطالبات در کهگیلویه و بویراحمد تنها به چند نفر بیشتر پرداخت نخواهد شد و سایر فرهنگیان استان که سالیان سال چشم به راه این مطالبات بودند از دریافت آن محروم خواهند شد .
وی با اشاره به برگزاری جلسات مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد برای رفع این مشکل گفت : جلساتی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش ، استاندار و معاونان آنها تاکنون انجام ولی نتیجه ای در بر نداشته است .
این منبع موثق خاطرنشان کرد : مسئولان استانی در حال رایزنی با مسئولان کشوری ، سازمان مدیریت و برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری برای پرداخت این مطالبات هستند و اگر موفق به دریافت این مجوزها نشوند عملا کاری برای پرداخت آن نمی توانند انجام دهند .
“عصردنا”پیشنهاد می کند مدیرکل آموزش و پرورش استان از تجربه سایر آموزش و پرورش های استان ها که این پرداخت را انجام داده اند بهره گیرد .
منبع : عصردنا
