مسئول روابط عمومی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد از استقرار مبلغان دینی در امامزاده کاکا مبارک (ع) گچساران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، ۲۹۶ بقعه متبرکه دارد که به گفته مسئولان اوقاف و امور خیریه آستان ۸۶ امامزاده آن در حال بازسازی و مرمت است.

کهگیلویه و بویراحمد با مساحت ۱۶ هزار و ۲۶۴ کیلومتر مربع در جنوب غربی ایران واقع شده که از شمال به ‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری از شرق با فارس، از جنوب با فارس و بوشهر و از غرب با خوزستان همسایه است.

در دومین روز از آغاز سفرهای نوروزی همواره شاهد حضور گسترده مهمانان نوروزی به بقاع متبرکه و آستان امامزادگان در جای جای استان هستیم.

رامین چرومی در این راستا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس به حضور گسترده زائران در بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح نوروزی «آرامش بهاری» برنامه‌های متنوع و گسترده‌ای در سطح بقاع متبرکه برگزار می‌شود.

مسئول روابط عمومی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد هدف از اجرای طرح‌های نوروزی در جوار امامزادگان را استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی بقاع متبرکه و تبدیل آن‌ها به قطب فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: این طرح‌ها به صورت ویژه در ۳۱ بقعه متبرکه استان برگزار می‌شود.

وی برگزاری نمایشگاه‌های آرامش بهاری، سیمای عفاف و حجاب و مسابقه سراسری آرامش بهاری با محوریت مسائل فرهنگی و دینی، سخنرانان و مدیحه‌‌سرایان، ائمه‌ جمعه، روحانیون، خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم و قرائت قرآن، سخنرانی،‌ مدیحه‌سرایی و قرائت زیارت آل‌یاسین و دعای تحویل سال در بقاع متبرکه را از جمله برنامه‌های اجرایی در بقاع متبرکه برشمرد.

چرومی از برپایی خیمه‌‌های معرفت با عنوان خیمه‌‌های آرامش بهاری در امامزادگان شاخص خبر داد و گفت: در این خیمه‌‌ها روحانیون آموزش دیده برای پاسخ به شبهات، نشست‌های دینی و مشاوره‌ در بخش‌های مختلف به زائران خدمات ارائه می‌کنند.

مسئول روابط عمومی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد از استقرار دو روحانی در امامزاده کاکا مبارک (ع) خبر داد و گفت: به منظور ترویج و تبدیل کردن بقاع به قطب‌های فرهنگی،‌ تقویت باورهای دینی و ارتقای سطح فرهنگی مردم و زائران نوروزی خیمه‌های معرفت در جوار امامزادگان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/غ۳۰

منبع : فارس نیوز