- سایت های خبری
- جمعه 21 مارس 2014 - 09:03
توسعه مناطق نفت خیز اولویت برنامه های دولت و مجلس
وی از تکمیل طرح مطالعاتی ساماندهی خیابان بلادیان گچساران خبر داد و جذب اعتبار برای اجرای آن را نیازمند همت مسوولان شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران دانست.

غلامرضا تاج گردون افزود: مردم مناطق نفتخیز کشور به دلیل همجواری با قلب تپنده اقتصاد کشور، پیشرو بودن در پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه در اعتصاب های کارگران نفت و تاثیر منفی آلایندگی تاسیسات نفتی بر سلامت آنان شایسته ارایه خدمات بیشتر و مطلوبتری هستند.
وی با اشاره به در حال اجرا بودن ۲۸ طرح رفاهی در شهرستان های گچساران و باشت با اعتباری افزون بر ۱۴۰ میلیارد ریال، بیان کرد: رویکرد مسوولان دولت تدبیر و امید به مناطق نفتخیز کشور به ویژه گچساران مثبت است.
تاج گردون اظهار کرد: شهرستان گچساران به عنوان دومین تولیدکننده نفت کشور و محل اتصال کریدور جنوب به شمال کشور نیازمند توسعه و آبادانی هر چه بیشتر است.
وی عنوان کرد: تکمیل طرح بافت فرسوده شهر دوگنبدان در اولویت برنامه های تخصیص اعتبار مناطق نفتخیز کشور باشد.
تاج گردون ساماندهی بازار مرکز شهر دوگنبدان در خیابان بلادیان را از آرزوهای دیرینه مردم و مسوولان اجرایی شهرستان گچساران اعلام کرد.
وی از تکمیل طرح مطالعاتی ساماندهی خیابان بلادیان گچساران خبر داد و جذب اعتبار برای اجرای آن را نیازمند همت مسوولان شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران دانست.
تاج گردون ابراز داشت: امید است با حمایت وزرات نفت دو طرح درمانی و بیمارستانی شهرستان گچساران در سال ۹۳ با اعتبارات نفت تکمیل شود
منبع : عصردنا
