سیاهپور تصریح کرد: در ۱۱ ماهه امسال در تصادفات فوتی یک درصد کاهش و در تصادفات جرحی نیز ۳۰کاهش داشتیم.

: رییس پلیس راه گفت: طرح نوروزی از ۲۵ اسفند ماه آغاز و تا پایان روز ۱۷ فروردین در راههای مواصلاتی این استان اجرا خواهد شد.

سرهنگ منوچهر سیاهپور افزود: این طرح با هدف ایجاد آرامش و رضایت مندی مردم با تسهیل در امر تردد در معابر برون شهری با اولویت محورهای پرتردد و محورهای که اماکن ساحتی و زیارتی که در آنها قرار دارد انشاء الله به اجرا در می آید.

وی اظهار کرد: در این طرح قریب به ۵۰ اکیپ یا واحد گشتی از ثابت و سیار به شکل گشت محسوس و نامحسوس به مردم و مسافران خدمات رسانی می کنند.

رییس پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: علاوه بر کلیه کارکنان پلیس راه که در این ایام بکار گرفته می شود تعدادی نیز نیروی کمکی از مرکز و سایر واحد ها انتظامی نیز بکار گیری می شود تا بتوانیم بستری ایمن را برای رانندگان و مسافران فراهم کنیم.

سیاهپور تصریح کرد: در ۱۱ ماهه امسال در تصادفات فوتی یک درصد کاهش و در تصادفات جرحی نیز ۳۰کاهش داشتیم.

وی ادامه داد: بیشترین تصادفات در محور یاسوج به اصفهان و محور گچساران به نورآباد بوده و بیشترین علت تصادفات تجاوز و انحراف به چپ از خط وسط راه و بیشترین خودرو و عامل تصادفات سورای های بودند و ۱۷ درصد از تصادفات را عابرین پیاده تشکیل می دهند.

رییس پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برابر تجزیه و تحلیل پلیس راه ۸۰ درصد تصادفات استان در ۳۰ کیلومتری ورودی و خروجی شهرها بخصوص مرکز استان رخ داد.

سیاهپور عنوان کرد: مردم قبل از اقدام به سفر حتما خودورها را چکاب کامل و از سلامتی خودرو اطمینان حاصل کنند و موراد یدکی و تجهیزات پروانهو شمعه به همراه داشته باشند و در حین رانندگی از تلفن همراه استفاده نکنند و به توصیه های پلیس راه عمل کنند .

وی اضافه کرد: قطعا رانندگانی که در ایام نوروز تخلفات حادثه ساز انجام دهند برابر ظرفیت های قانونی سه روز توقیف و با آنها برخورد قانونی لازم صورت می گیرد.

منبع : عصردنا