- خبرگزاری ها
- سهشنبه 18 مارس 2014 - 06:03
بیش از شش میلیون دلار کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد صادر شد
یاسوج – ایرنا – رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از شش میلیون دلار کالای غیرنفتی از ابتدای امسال تاکنون از این استان به سایر کشورها صادر شده است.
داریوش دیودیده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ریالی ۲۰ درصد و از نظر حجم ۶۰ درصد افزایش داشته است.
وی بیان کرد: سیمان، پودر و عصاره شیرین بیان، گریس، آب معدنی و سیب درختی از جمله محصولات صادراتی کهگیلویه و بویراحمد در این مدت بوده که به کشورهای آلمان، امارات متحده عربی، عراق، آفریقای جنوبی، افغانستان و پاکستان صادر شد.
دیودیده اظهار کرد: بیشترین محصول صادر شده از سوی شرکت تولیدی آسه یاسوج و کارخانه سیمان این شهر بوده است.
وی عنوان کرد: شناسایی بازارهای مختلف، برپایی نمایشگاه های تخصصی، شناسایی تاجران توانمند و حمایت قانونی از آنان و شناسایی ظرفیت های صادراتی کهگیلویه و بویراحمد از جمله برنامه های مسوولان سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان برای افزایش و پویایی صادرات غیرنفتی استان در سال آینده است.
۷۵۲۹/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
