رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: با تلاش‌های صورت گرفته ارزان‌ترین میوه شب عید در سطح کشور و با کیفیتی مناسب در کهگیلویه و بویراحمد در حال توزیع است.

داریوش دیودیده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ، اظهار کرد: با تلاش‌های صورت گرفته ارزان‌ترین میوه شب عید در سطح کشور و با کیفیتی مناسب در در حال توزیع است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که در روزهای آغازین توزیع میوه با نرخ ۳ هزار تومان برای سیب و یک هزار و ۹۰۰ تومان برای پرتقال انجام می‌شد، خاطرنشان کرد: با تلاش‌ها و رایزنی‌های صورت گرفته و با توجه به شرایط اقتصادی در این نرخ کاهش چشمگیری یافت.

دیودیده گفت: توزیع میوه با کیفیت با نرخ ۲ هزار و ۸۵۰ تومان برای سیب و هزار و ۶۵۰ تومان برای پرتقال اصلاح و در حال انجام است.

وی با اشاره به قیمت پایین عرضه میوه شب عید در کهگیلویه و بویراحمد نسبت به نقاط دیگر کشور افزود: این تلاش‌ها و فعالیت‌ها تنها در راستای رفاه و آسایش هم استانی‌ها صورت گرفته است.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: توزیع میوه شب عید در تمامی نقاط تا سطح دهستان‌ها صورت خواهد گرفت تا تمامی مردم استان امکان خرید این میوه تنظیم بازاری را داشته و هزینه‌های اضافی جهت حضور در مراکز شهری بر دوش آنها تحمیل نشود.

 دیودیده اظهار کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مطابق سال‌های گذشته در راستای اجرای برنامه‌های تنظیم بازار ایام پایان سال، امسال نیز با هدف برخورداری از بازاری آرام و بدون تنش اقدام به اجرای چهار طرح اساسی کرده است.

وی افزود: این طرح‌ها تأمین و ذخیره‌سازی کالاهای اساسی، طرح برگزاری نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالای بهاره، تشدید و نظارت بر کنترل بازار استان و طرح ذخیره‌سازی میوه و مرکبات ایام پایان سال هستند که خوشبختانه برخی از این موارد انجام و برخی دیگر در حال انجام است.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد این نوید را هم به مردم استان و مسافرانی که در ایام عید از استان بازدید می‌کنند، داد که تمامی تمهیدات لازم اندیشیده شده است و همه کالاها و خدمات مورد نیاز در سطح استان فراهم و تمامی صنوف خدمت‌رسان آمادگی کامل جهت ارائه خدمات را دارند.

دیودیده از آمادگی کامل تمامی حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت در ایام نوروز خبر داد و افزود: کشیک‌های لازم انجام گرفته و این سازمان آماده خدمت‌رسانی شبانه‌روزی هستند.

وی در پایان سامانه ۱۲۴ را پل ارتباطی مردم با این سازمان عنوان کرد و افزود: همشهریان می‌توانند جهت ارائه پیشنهادات سازنده و یا در صورت برخورد با هرگونه تخلف موارد را جهت بررسی و اقدام سریع به این سازمان اطلاع دهند.

انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ط۳۰

منبع : فارس نیوز