گچساران – ایرنا – رییس امور ورزش شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: ۲۲۰تیم ورزش های همگانی در رشته های مختلف بانوان و آقایان در شرکت نفت این شهرستان فعالیت می کنند.

اسکند ملک زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۲ هزار نفر ورزشکار سازمان یافته از خدمات شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران بهره مند هستند.

وی حضور ۱۱۴ تیم ورزشی این شهرستان در المپیادهای ورزشی درون و برون استانی را از فعالیت های مهم ورزشی این شرکت ذکر کرد.

ملک زاده با اشاره به حضور ۱۸ تیم رشته های مختلف ورزشی گچساران در مسابقات ملی و استانی افزود: در سال ۹۲ یک هزار و ۵۰۰ ورزشکار گچسارانی در دوره های آموزش ورزشی مقدماتی و ۶۰۰ نفرنیز در آموزش های تخصصی ورزشی شرکت کرده اند.

رییس اداره امور ورزش شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران تصریح کرد: روزانه سه هزار و ۵۰۰ نفر از خدمات اماکن ورزشی این شرکت به طور رایگان استفاده می کنند.

ملک زاده از اسکان هشت هزار و ۵۰۰ ورزشکار در خوابگاه ورزشی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در سال جاری خبر داد.

وی با بیان این که اولویت ورزش شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران کارکنان و خانواده های آنها هستند، گفت: اختصاص سه روز در هفته مجموعه ورزشی آزادی به ورزش و جوانان را گامی برای استفاده قشرهای مختلف مردم از زیرساخت های ورزشی این شرکت اعلام کرد.

۸۱۴۳/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا