- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- یکشنبه 16 مارس 2014 - 09:03
استاندار: یکهزار و ۷۱۳ پروژه استان براساس نیاز سنجی تکمیل می شوند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکهزار و ۷۱۳ پروژه در حال اجرا در این استان نیاز سنجی می شوند و بر همین این اساس در اولویت تخصیص اعتبار و اجرا برای بهره برداری قرار می گیرند.
|
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکهزار و ۷۱۳ پروژه در حال اجرا در این استان نیاز سنجی می شوند و بر همین این اساس در اولویت تخصیص اعتبار و اجرا برای بهره برداری قرار می گیرند.
دکتر سید موسی خادمی در شورای فنی استان، افزود: در سال ۹۳ از مجموع پروژه های در دست اجرا، ۵۴۳ پروژه آن که پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد دارند برای تخصیص اعتبار و تکمیل شدن در اولویت کار قرار گرفته می شوند.
وی با بیان اینکه، به دلیل محدویت منابع مالی سال آینده پروژه جدیدی تعریف نخواهد شد، تصریح کرد: پروژه های زیر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی با غربالگری وضعیت آنها مورد مطالعه قرار می گیرند و آنهایی که توجیه اقتصادی و اجتماعی داشته باشند به بخش خصوصی واگذار می شوند.
استاندار یادآور شد: به دلیل کمی و محدود بودن اعتبارات عمرانی توزیع کردن آن روی همه طرح ها و پروژه ها باعث به عقب افتادن همه پروژه ها می شود و سبب فرسایش و تخریب بسیاری از آنها و هدر روی بیت المال و افزایش بارمالی برای دولت خواهند شد.
خادمی تصریح کرد: طرح ها و پروژه هایی که داری نقص و مشکل هستند جلو عملیات اجرایی آنها گرفته می شود تا رفع نقص شوند.
خادمی با تاکید بر اینکه، در اجرای پروژه ها مهم کیفیت است که نباید فدای هیچ عامل دیگری شود، افزود: برای افزایش کیفیت طرحهای عمرانی نظارتها تشدید می شود و با جدیت با پیمانکاران خاطی و ناطرین کم کار و بی دقت برخورد قانونی خواهد شد.
استاندار یادآور شد: در سال آینده باید دستگاه مجری، ناظرین و پیمانکاران دقت لازم را بر کیفیت داشته باشند و شورای فنی بازرسی و نظارت مستمر بر پروژه ها را اعمال کنند و مدام گزارشات مستند از طرح ها و پروژه ها ارایه دهند.
استاندار تصریح کرد: در سال ۹۳، دستگاه هایی که توان، فن و تخصص کافی برای اجرای پروژه های مربوط به خودشان را ندارند، طرح و پروژه های آنها به دستگاه های دیگری که توانایی و صلاحیت آن را دارند، واگذار می شود.
ج/۲۳۸
منبع : سایت استانداری کهگیلویه و بویراحمد
