گچساران – ایرنا – رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: ۵۰۰ هکتار از جبگل های تخریب شده این شهرستان در قالب اجرای برنامه های اصلاح و احیای طرح صیانت از منابع ملی احیا شد.

فرهام جلیلی زوز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این عملیات با استفاده از اعتبارات ملی طرح صیانت از جنگل ها و مراتع شهرستان گچساران انجام شد.

وی میزان اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح را افزون بر دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کرد.

جلیلی بیان کرد: از این میزان عرصه ملی احیا شده شهرستان گچساران ۲۵۰ هکتار از جنگل های شهرستان گچساران کپه کاری و مابقی نیز جنگل کاری شد.

وی هدف از اجرای این طرح را جلوگیری از فرسایش خاک، توسعه جنگل ها و احیای مناطق جنگلی تخریب شده شهرستان گچساران اعلام کرد.

جلیلی اظهار کرد: افزایش پوشش گیاهی، افزایش تولید علوفه، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذپذیری آن از مهمترین مزایای قرق و نهال کاری است.

وی عنوان کرد: ۱۰۵ هزار هکتار جنگل در شهرستان گچساران وجود دارد.

۷۴۶۱/۶۷۱

انتهای پیام /*

منبع : خبرگزاری ایرانا