یاسوج – ایرنا – رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یاسوج گفت: ۳۰ پژوهش جدید در نخستین همایش علمی دانشجویی گروه مهندسی و مکانیک از سوی دانشجویان مقطع کارشناسی این دانشگاه ارائه شد.

کورش گودرزی روز چهارشنبه در حاشیه نخستین همایش علمی دانشجویی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه یاسوج به خبرنگار ایرنا گفت: این پژوهش ها در حوزه مهندسی مکانیک و در بخش جامدات، سیالات و علوم حرارتی است.

وی بیان کرد:در این همایش یک روزه پس از داوری مقالات به نفرات برترذ جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

گودرزی اظهار کرد: یکی از فعالیت های مهم یک موسسه دانشگاهی برگزاری همایش های تخصصی است که در این راستا انجمن گروه علمی مهندسی مکانیک دانشگاه یاسوج به منظور فراهم کردن زمینه برای برگزاری همایش های ملی و بین المللی در این دانشگاه اقدام می کند.

وی هدف از برگزاری نخستین همایش علمی دانشجویی گروه مهندسی مکانیک را بسترسازی برای برگزاری همایش های اساسی و به تبع آن برقراری ارتباط های مفید و موثر با حوزه های صنعتی کشور و اندیشمندان بخش های مختلف و معرفی ظرفیت های اعلام کرد.

گودرزی ارایه دانش تولید شده در حوزه مهندسی مکانیک به جامعه دانشگاهی، تبادل نظر علمی و تخصصی درباره مسائل و مشکلات فنی مربوط به صنایع کهگیلویه و بویراحمد، برقراری ارتباط موثر بین حوزه های کاربردی و دانشگاه را از دیگر اهداف برگزاری این همایش یک روزه عنوان کرد.

وی ابراز داشت:در این همایش از تلاش های ۲۰ ساله دکتر غلامرضا زنده بودی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه یاسوج قدردانی می شود.

۶۷۱/۷۵۳۳/۶۲۷

انتهای پیام /*

منبع : خبرگزاری ایرانا