سرپرست اداره حمل و نقل و پایانه‌های کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای طرح کنترل نامحسوس در جاده‌ها و نقاط حادثه‌خیز کهگیلویه و بویراحمد ضروری است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، علی رحیمیان صبح امروز در نشستی که با مسئولان واحدهای این اداره‌ کل پیرامون مصوبات شورای ترافیک برگزار شد، اظهار کرد: اداره‌ کل حمل و نقل دارای تعهداتی است که باید نسبت به اجرا و پیاده‌سازی این اهداف اقدام کرد.

سرپرست اداره حمل و نقل و پایانه‌های کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید در ایام نوروز بر وضعیت مراکز امداد فنی خودرو نظارت مستقیم شود تا با توجه به ترافیک بالای جاده‌ها در این ایام در صورت بروز حادثه یا تصادف، خودروهای امداد‌رسان سبک و سنگین در دسترس باشند تا مسافران با مشکل مواجه نشوند.

وی افزود: در ایام نوروز هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ مسئولان واحدها در پایانه‌های مسافربری جهت نظارت و خدمت به مسافران در اجرای طرح نوروزی حضور خواهند داشت.

رحیمیان بر لزوم اجرای طرح کنترل نامحسوس در جاده‌ها و نقاط حادثه‌خیز تأکید کرد و گفت: آموزش افراد قبل از اجرای طرح کنترل نامحسوس لازم و ضروری است و امسال با آموزش افراد این طرح را به صورت کامل و صحیح در جاده‌های با حضور و نظارت پلیس اجرا خواهیم کرد.

وی از مسئولان این حوزه خواست تا بعد از پایان طرح نوروزی گزارش عملکرد خود را ارائه دهند تا جهت ارائه گزارش کار به استانداری و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ارسال شود.

انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ط۲۰

منبع : فارس نیوز