بخشدار مرکزی لنده با اشاره به اهمیت و جایگاه احسان و نیکوکاری در میان ادیان و دین مبین اسلام گفت: نیکوکاری و انفاق از جمله سنت‌های حسنه پیامبران و ائمه معصومین(ع) بوده که امروزه ما ایرانیان میراث‌دار آن هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، سید غفار فروزنده ظهر امروز در آئین جشن نیکوکاری در مدرسه حضرت زینب(س) گفت: اگر فلسفه وجودی نیکوکاری را جست‌وجو کنیم می‌بینیم که این سنت حسنه برگزفته از سیره پیامبران و ائمه معصومین(ع) است.

وی افزود: دوران زندگی سراسر امید و احسان پیامبران و ائمه معصومین(ع) باعث شده امروزه در جوامع مختلف از جمله   ایران، این سنت حسنه رنگ و بوی تازه‌ای به خود بگیرد.

بخشدار مرکزی لنده به سالروز تأسیس کمیته امداد اشاره کرد و گفت: سنت حسنه احسان و نیکوکاری با فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل نهاد کمیته امداد برای حمایت از مستضعفین و محرومان جامعه فرهنگ‌سازی شده تا امروز بتوانیم به راحتی و با جمع‌آوری هدایا و کمک‌های عمومی بخشی از نیازهای محرومان را تأمین کنیم.

فروزنده افزود: ما وظیفه داریم این مهم را در جامعه نشر و گسترش دهیم تا با تعمیق آن در باورها و اندیشه‌های جوانان روحیه ایثار و فداکاری و احسان شکل گرفته و فقر ریشه‌کن شود.

وی خاطرنشان ساخت: امروزه ما ایرانیان میراث‌دار فرهنگ احسان و نیکوکاری و سنت حسنه پیامبران و ائمه معصومین(ع) هستیم که باید از آن به خوبی محافظت کنیم.

کرامت دوستی هم در این مراسم ضمن تقدیر از حضور مسئولان گفت: بیداری نسل جوان با برگزاری مراسمات مختلف دینی و مذهبی و با نشر ارزش‌های اسلامی در جامعه مهیا می‌شود.

مدیر کمیته امداد امام خمینی لنده در ادامه افزود: یکی از اهداف انقلاب اسلامی توسعه عدالت اجتماعی بوده که برای ملتی که درد رنج و فقر و محرومیت را کشیده‌اند بسیار ضروری است.

دوستی خاطرنشان ساخت: امروزه با حمایت‌های همه‌ جانبه و کمک‌های عموم مردم فقر در جامعه اسلامی ما در حال ریشه‌کنی است اما می‌طلبد حضور مردم بیش از گذشته در برنامه‌های کمیته امداد مشاهده شود.

وی افزود: کمیته امداد در سرفصل‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و … توانسته نیازهای محرومان و مستضعفان جامعه را تا حدی برآورده سازد.

مدیر کمیته امداد تصریح کرد: ۴۰ پایگاه جمع‌آوری کمک‌ها و هدایای دانش‌آموزی در سطح مدارس شهرستان لنده دایر شده و که این در مقطع ابتدایی و راهنمایی (متوسطه اول) با اهدای پاکت به دانش‌اموزان اجرایی شده است.

دوستی افزود: در روز ۱۵ اسفند ۳۵ پایگاه در سطح شهرستان به جمع‌آوری کمک‌های مردم خواهند پرداخت.

وی یادآور شد: در سال گذشته بیش از ۱۵ میلیون ریال توسط آموزش و پرورش جمع‌آوری شده که این مقدار به حساب مدارس برای اهدا به دانش‌آموزان نیازمند در همان مدرسه پرداخت شد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ط۳۰

منبع : فارس نیوز