مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری یادواره ۵۶۳ شهید فرهنگی و دانش‌آموز در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، هادی زارع‌پور صبح امروز در نشست مشترک ستاد شاهد و شهرستان بویراحمد در دبیرستان شاهد دخترانه یاسوج اظهار کرد: در آستانه روز بزرگداشت شهدا، یادواره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز در  برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش با اشاره به نزدیکی روز ۲۲ اسفند‌ماه گفت: یاد ۹۸ شهید فرهنگی و ۴۶۵ شهید دانش‌آموز استان را در این یادواره‌‌ گرامی می‌داریم.

زارع‌پور افزود: با برگزاری چنین یادواره‌های یاد و خاطره شهیدان را زنده نگه می‌داریم و جوانان را با ایثار و فداکاری آن‌ها آشنا می‌سازیم.

مدیر‌کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به برنامه‌ها این یادواره اشاره کرد و افزود: در برنامه‌های مستمر با خانواده‌های شهدا دیدار و از آنان تجلیل می‌شود.

وی برگزاری میهمانی لاله‌ها، همایش پیاده‌روی و بازدید اعضا ستاد شاهد از تمامی مدارس شاهد را از دیگر برنامه‌های اعضاء ستاد شاهد عنوان کرد.

زارع‌پور خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین بار نشست‌های ستاد مدارس شاهد استان به صورت دوره‌ای در شهرستان‌ها و مناطق کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ذ۱۰

منبع : فارس نیوز