نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی بر نقش موثر روابط عمومی‌ها در ایجاد تعامل بین مردم و مسئولان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری از ، غلام‌محمد زارعی ظهر امروز در همایش  روابط عمومی‌های ضمن تشکر و قدردانی از برگزار کنندگان این همایش اظهار کرد: روابط عمومی‌ها به عنوان هنر هشتم جایگاه رفیعی در جامعه دارند.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که روابط عمومی‌ها با داشتن فن ارتباطی قوی و تخصصی می‌توانند تعامل خوب و سه‌جانبه‌ای با مردم، کارکنان ادارات و سازمان‌ها و مدیران دستگاه‌ها داشته باشند، گفت: روابط عمومی‌ها به عنوان معین مردم می‌توانند در بحث تکریم ارباب رجوع نقش موثری ایفا کنند.

زارعی در ادامه با بیان این‌که جایگاه روابط عمومی‌ها آن‌گونه که باید و شاید در ادارات و سازمان‌ها به آن توجه نشده است، گفت: عضو پیونددهنده بین مردم، کارکنان سازمان‌ها و مدیران دستگاه‌‌ها روابط عمومی‌ها هستند که باید به این مهم توجه ویژه شود.

وی اذعان کرد: شرایط جدید و ارتباطات اقتضا می‌کند که مساله روابط عمومی‌ها از سوی مسئولان مورد توجه قرار گرفته شود چرا که برخی مدیران موضوع روابط عمومی‌ها را تنها تبلیغات می‌دانند و شاید آن‌گونه که باید و شاید به اصل و اساس وظیفه و اهداف روابط عمومی‌ها توجه نشده است.

زارعی در ادامه تصریح کرد: جایگاه روابط عمومی‌ها باید به نحو مطلوب و بهتری تعریف شود و مردم را با جایگاه آن‌ها آشنا کنیم چرا که متعامل‌ترین بخش اداری که می‌تواند روابط بین مردم و دستگاه‌ها را ایجاد کنند روابط عمومی‌ها هستند.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که در بسیاری از جایگاه‌ها حقوق مردم مورد توجه قرار گرفته نمی‌شود، گفت: بی‌شک هر فردی در جامعه دارای حق و حقوقی است که اما به دلیل عدم آگاهی و شناخت جایگاه حقوقی از آن بی‌اطلاع هستند.

این مسئول نقش روابط عمومی‌ها در احقاق حق مردم در برخی ادارات و سازمان‌ها که از آن بی‌اطلاع‌ هستند را موثر عنوان کرد و گفت: مردم برای حق خود باید مراحل طولانی اداری را طی کنند که نقش روابط عمومی‌ها در آشناسازی مردم با حقوق خود در این خصوص می‌تواند موثر و کارساز باشد.

وی با تاکید بر این‌که شغل روابط عمومی کاری همراه با ذوق، ابتکار و فشارهای روانی فراوانی است، اذعان کرد: در جلسه هم‌اندیشی امروز باید مدیران روابط عمومی تجارب خود را با هم در میان بگذارند و فرصت را برای تبدیل پیشبرد امور و اطلاع‌رسانی مناسب فراهم کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱‌/ط۳۰

منبع : فارس نیوز