سرمربی تیم فوتبال شهرداری یاسوج با بیان اینکه تیم پدیده مشهد اکنون در وضعیت خوبی نیست، گفت: امتیاز گرفتن از پدیده در این هفته‌ها آسان شده است.

رحمان احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در و پیش از بازی فردا مقابل تیم پدیده مشهد در چارچوب رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال کشور، اظهار داشت: تمرینات خوبی را برای انجام این دیدار پشت سر گذاشته‌ایم و با بهترین روحیه به مصاف تیم مشهدی می‌رویم.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری یاسوج ادامه داد: بازی‌های پدیده را در یکی دو هفته اخیر زیر نظر داشته‌ایم و می‌دانیم که این تیم از نظر فنی به مشکل برخورد کرده و اکنون جای خود را به همشهری دیگر خود یعنی سیاه‌جامگان داده است.

وی از شناخت کامل خود نسبت به این تیم گفت و بیان کرد: تیم پدیده و مربی آن را مثل کف دست می‌شناسیم و برای مقابله با پدیده آمادگی کاملی داریم.

احمدی در پاسخ به این سؤال که با چه تاکتیک و استراتژی به مصاف تیم پدیده خواهید رفت؟ ابراز داشت: همه کسانی که رحمان احمدی را می‌شناسند از روحیه تهاجمی من در فوتبال باخبرند.

وی با بیان اینکه در این بازی هیچ بازیکن محرومی نداریم و تنها حسن هوری مصدوم است که در آینده به این تیم می‌پیوندد به حضور دوباره صمد اکبری کاپیتان شهرداری در این تیم اشاره کرد و گفت: تیم شهرداری متعلق به امثال صمد اکبری است و امیدواریم که همه با همدلی جایگاه شهرداری یاسوج را در فوتبال کشور تثبیت کنیم.

به گزارش فارس؛ این بازی روز شنبه فردا و از ساعت ۱۴ و ۴۵ دقیقه در ورزشگاه ثامن شهر مشهد برگزار می‌شود.

پدیده با ۳۴ امتیاز از ۲۰ بازی در رده دوم و شهرداری یاسوج با ۲۱ امتیاز از ۱۹ بازی در رده یازدهم جدول گروه اول لیگ دسته اول فوتبال کشور قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۲۰

منبع : فارس نیوز