عضو کمیسیون کشاورزی و آب و خاک مجلس گفت: دهیاران در اجرای اقتصاد مقاومتی مورد اشاره رهبری نقش بی‌همتا دارند.

حجت‌الاسلام سید علی‌محمد بزرگواری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در از به عنوان استانی با بافت روستایی نام برد و گفت: افتخار همه ما مسئولان در این به روستازاده بودن است.

وی ادامه داد: این موضوع رسالت ما را در برابر کمک به رفع محرومیت از روستاها چند برابر می‌کند چرا که روستاییان استان مسئولان را از جنس خود و دردآشنا می‌دانند.

نماینده چهار شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی، تقویت جایگاه دهیاران را در این میان بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: اگر جرقه بیان مشکلات و پی‌گیری آن توسط دهیاران زده نشود هیچ‌گاه مسئولان ارشد استانی و عالی کشوری به این مشکلات پی نخواهند برد.

بزرگواری در همین خصوص با انتقاد از اینکه مسئولان رده بالا در هر دوره‌ای کارهای انجام گرفته را در روستاها و مناطق محروم به خود ربط می‌دهند، تصریح کرد: اگر بنا بر رعایت انصاف باشد این دهیاران هستند که قبل از ما مسئولان و نمایندگان مشکل روستا را پی‌گیری کرده‌اند.

نماینده کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی از توانمندی‌های روستاهای کهگیلویه و بویراحمد برای حضور در میدان اقتصاد مقاومتی گفت و افزود: در حوزه گردشگری و همچنین تولیدات کشاورزی و دامی و صنایع دستی روستاهای ما می‌توانند به عنوان سنگر نخست کمک به نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی حضور داشته باشند.

وی، وظیفه دهیاران را در این میان سنگین دانست و گفت: روستایی در اجرای فرمان رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی موفق خواهد بود که از مدیریت یک دهیار متعهد و آگاه بهره می‌برد.

بزرگواری در پایان یادآور شد: ما نیز در مجلس به همین منظور به دنبال تقویت جایگاه دهیاران هستیم.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۲۰

منبع : فارس نیوز