رئیس آموزش و پرورش شهرستان لنده با اشاره به ظرفیت و توان رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی جامعه گفت: اصحاب رسانه بازوان توانمند انتقال پیام و بهترین وسیله جهت توسعه و انتقال فرهنگ کتابخوانی بین اقشار مختلف جامعه هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، سید عیسی تقوی‌فرد ظهر امروز در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی و نهضت مطالعه شهرستان لنده رسانه‌ها را ظرفیتی قابل توجه برای فرهنگ‌سازی در زمینه‌های مختلف خواند و گفت: رسانه‌ها با نقش کلیدی و گسترش جهان‌شمولی خود می‌توانند زمینه و بستر لازم جهت فرهنگ‌سازی در زمینه‌های مختلف را مهیا سازند.

وی توجه به ظرفیت رسانه‌ها در گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را یادآور شد و افزود: استفاده از توان و ظرفیت اصحاب رسانه در پیشبرد اهداف نهضت مطالعه و بالا بردن فرهنگ‌کتابخوانی تأثیر به‌سزایی خواهد داشت.

رئیس آموزش و پرورش لنده تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها و معضلات جلسات اداری در سطح جامعه عدم توجه به اجرای مصوبات بوده که متأسفانه روند جلسات را با مشکل رو‌به‌رو می‌سازد.

تقوی‌فرد افزود: این مسأله باعث اتلاف وقت و هزینه مدیران ادارات شده و موجبات نارضایتی مردم را فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لنده گفت: مصوبات مطرح شده در جلسات باید منطبق بر داشته‌های شهرستان و به‌صورت بومی طرح شوند تا قابلیت اجرایی داشته و ادارات در اجرای آن‌ها با مشکل رو‌به‌رو نشوند.

وی افزود: آموزش و پرورش ظرفیت و توان ویژه‌ای در جهت گسترش فرهنگ‌ مطالعه و کتابخوانی داشته و می‌تواند با برگزاری برنامه‌های مختلف این مهم را در سطح کلانی از جامعه گسترش دهد؛ اما یکی از مهمترین مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد توزیع مناسب کتاب در مدارس است.

تقوی‌فرد خاطرنشان ساخت: با توجه به این‌که مدارس یک مکان علمی‌ و فرهنگی هستند باید کتب مورد نیاز این محیط در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد تا به نحو احسن از آن‌ها استفاده شود.

وی افزود: با توجه به ظرفیت و توان آموزش و پرورش، از کتابخانه سیار در مدارس استقبال می‌شود ولی باید به صورت ماهانه و در مجتمع‌های آموزشی باشد.

تقوی‌فرد در پایان تأکید کرد: اصحاب رسانه بازوان توانمند انتقال پیام و بهترین وسیله جهت توسعه و انتقال فرهنگ کتابخوانی بین اقشار مختلف جامعه هستند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ط۳۰

منبع : فارس نیوز