- خبرگزاری ها
- شنبه 22 فوریه 2014 - 08:02
سند تنظیمی توسعه کهگیلویه و بویراحمد غیرکاربردی و ناقص است
مدیرکل اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سند تنظیمی توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد غیرکاربردی و ناقص است.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید کریم عباسزاده عصر امروز در نشست شورای برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از منتقدان سند تنظیمی توسعه و اشتغال در خصوص نحوه و چگونگی تنظیم آن انتقاد کرد.
وی اظهار داشت: آمارهایی که ما امروز در خصوص توسعه و اشتغال استان شنیدیم سنخیتی با استان کهگیلویه و بویراحمد و کمک به توسعه و اشتغال ندارد.
مدیرکل اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: طرح باید روشن و دقیق و بدون ابهام باشد که این گونه نبود و ابهامات زیادی در زمینه آمارهای آن وجود دارد.
عباسزاده ابراز داشت: هیچ پیشنهادی برای بهبود وضعیت کسب و کار استان در این سند نشنیدیم و تنها یک الگوی کشوری بود که برای این استان قابل تجویز نیست.
مدیرکل اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در کجای این سند برای اقتصاد غیر دولتی و بخش خصوصی هدفگذاری کردهاید و دورنما و چشماندازی که بتوان از آن متصور شد چه چیزی است.
این مسئول در پایان تصریح کرد: دورنمای کلی استان برای اشتغال و سهم صنعت و معدن و سایر بخشها در این سند به هیچ وجه مورد توجه قرار نگرفته است.
انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۲۰
منبع : فارس نیوز
