نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محدویت منابع گفت: دولت جدید هیچ برنامه ای برای اشتغال ندارد.

حجت الاسلام روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سیاست ها باهمدیگر متفاوت است افزود: تدبیر و امید هیچ برنامه برای زایی ندارد.

وی با اشاره به مشکلات مالی دولت در بخش های مختلف اظهارکرد: تنها دغدغه دولت تهیه نان مردم است.

بزرگواری با بیان پی گیری های مکرر برای شهرستان شدن قلعه رئیسی تصریح کرد: با توجه به پیگیری های اخیر برنامه تقسیمات کشوری در دولت جدید محلی از اعراب ندارد.

وی شفاف سازی را یکی از نکات مثبت مسوولان در دولت تدبیر وامید خواند و ابراز داشت: صمیمیت بین مردم و مسوولان با شفاف سازی بیشتر می شود.

بزرگواری عصر امروز را عصر انفجار اطلاعات خواند و عنوان کرد: توجه به جوانان که افتخارات هرجامعه هستند برای توسعه و پیشرفت ضروری است.