- خبرگزاری ها
- یکشنبه 16 فوریه 2014 - 11:02
۳۰۰ فقره انشعاب آب غیر مجاز در روستاهای باشت شناسایی شد
گچساران- ایرنا- رییس شرکت آبفای روستایی باشت گفت:۳۰۰ فقره انشعاب آب غیرمجاز در سال جاری در روستاهای این شهرستان شناسایی شد.
اسحاق هفت لنگی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح شناسایی و جمع آوری انشعابات غیرمجاز از سوی این شرکت در سطح روستاهای این شهرستان در حال اجراست.
وی بیان کرد: ۵۰۰ انشعاب غیرمجاز آب روستایی در سال گذشته در روستاهای باشت شناسایی و قطع شد.
رییس اداره آبفای روستایی باشت با اشاره به اینکه مابقی انشعابات غیر مجاز در حال بررسی است ،تصریح کرد: پیامدهای استفاده از اشتراک های غیرمجاز توسط ساکنان مناطق روستایی موجب نوسان و افت فشار آب در نقاط مختلف ،افزایش هزینه های تولید و توزیع آب در شبکه توزیع را به همراه دارد.
هفت لنگی تصریح کرد: ۱۱۵ روستا در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۵۳ روستا زیر پوشش آب فاضلاب روستایی باشت قرار ندارد.
وی افزود: دو هزار ۸۵۰ مشترک آب آشامیدنی زیر پوشش این شرکت است که آب مصرفی آنها از ۴۳ مخزن فعال تامین می شود.
۷۴۶۱/۵۶۶
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
