نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی یاسوج روز گذشته در دفتر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار از یاسوج، نشست شورای یاسوج روز گذشته در دفتر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست با اشاره به لزوم و نهی از منکر در جامعه گفت: حیات و بقای معنویت و انسانیت در یک جامعه منوط به زنده ماندن و نهی از منکر در آن جامعه است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ، جامعه دانشگاهی را یکی از مهمترین و تاثر گذارترین جوامع امروزی دانست و گفت: کرامت انسانی و اخلاقی در این جامعه فرهیخته از اهمیت بالایی برخوردار است و باید برنامه ای مدون برای سامان دهی به این وضعیت ترتیب داد.

این نشست در ادامه ضمن بحث و بررسی پیرامون وضعیت دانشگاه مصوباتی در بر داشت.

تفکیک اتاق های مشترک و غیر ضروری خانم ها و آقایان در دانشگاه، اصلاح پوشش در مراکز مختلف دانشگاه، ایجاد ستاد امر به معروف و نهی از منکر در هر معاونت دانشگاه، ابلاغ آیین نامه امر به معروف و نهی از منکر در هر ستاد و بازخواست مسئولانی که از اجرای آیین‌نامه امر به معروف و نهی از منکر سر باز می زنند، از جمله مصوبات این نشست بود.

از دیگر مصوبات نشست امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی یاسوج می توان به درخواست از رئیس دانشگاه برای ابلاغ این قانون به صورت جدی و رسمی به تمام مراکز و معاونت ها و مسئول کردن یک خانم محجبه مقابل درب ورودی دانشگاه برای تذکر لسانی اشاره کرد.