- خبرگزاری ها
- سهشنبه 11 فوریه 2014 - 01:02
مردم کهگیلویه در راهپیمایی ۲۲ بهمن حماسه ای از جنس امید خلق کردند
دهدشت – ایرنا – قشرهای مختلف مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان کهگیلویه با حضور پرشور خود در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن یکبار دیگر حماسه ای مهم از جنس امید خلق کردند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مردم همیشه در صحنه شهرستان کهگیلویه از ساعات اولیه با حضور گسترده خود در صف های به هم فشرده راهپیمایان یکبار دیگر به ارزش ها و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند.
راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن با حضور گروه های مختلف مردم کوبنده تر از سال های قبل در شهرستان کهگیلویه برگزار شد و مردم با سردادن شعارهای مختلف عشق و علاقه خود را به ارزش های انقلاب نشان دادند.
شهروندان غیور دهدشتی با سردادن شعار ما همه سرباز توایم خامنه ای گوش به فرمان توایم خامنه ای ثابت کردند که همیشه گوش به فرمان رهبر خود در تمام زمان ها خواهند بود.
فرماندار کهگیلویه در این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: یوم الله ۲۲ بهمن روز تجلی عزت، ایمان، سرافرازی و آزادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است.
ابراهیم جعفری افزود: یوم الله ۲۲ بهمن نقطه عطف و وحدت ملت ایران و مهمترین روز انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه جشن سالگرد پیروزی انقلاب همه ساله باشکوه تر از گذشته در سراسر کشور برگزار می شود، بیان کرد: این حضور پرشور عمق علاقه ملت ایران به نظام و انقلاب را نشان می دهد.
جعفری با بیان اینکه شهرستان کهگیلویه هر چه دارد به برکت نظام و انقلاب است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران پیشرفت های شگرفی در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و زیرساخت های مختلف این شهرستان ایجاد کرده است.
وی دستاوردهای مهم انقلاب را شامل تلفیق موفقیت آمیز رهبری سیاسی و دینی، مطرح شدن انقلاب به عنوان یک ایدئولوژی انقلابی و تجدید بنای تفکر انقلابی بر مبنای دینی اعلام کرد.
جعفری عنوان کرد: حضور گسترده تمام قشرهای مردم شهرستان کهگیلویه در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن و برگزارکنندگان این جشن باشکوه قابل تقدیر است.
۷۵۳۱/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
