یاسوج – ایرنا – ۱۳۱ فرهنگی و دانش آموز حافظ قرآن کریم مدارس عشایری کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه به مناسبت ایام الله دهه فجر مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون سیاسی، امنیتی استاندار در این آیین که در دبیرستان گنجه ای یاسوج برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران برگرفته از آموزه های قرآن کریم بوده و اقتدار کشور نیز مرهون این پشتوانه مهم و ارزنده است.

فتاح محمدی افزود: تربیت قرآنی دانش آموزان موجب می شود که آرمان های انقلاب و مسیر سعادت بشر به نسل های آینده منتقل شود.

محمد جهان رییس اداره آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین، گفت: بیش از ۲۰۰ فرهنگی و دانش آموز عشایری استان در طرح ملی نور شرکت کردند که از این تعداد ۱۳۱ نفر موفق به حفظ نیم تا ۱۵ جزء قرآن کریم شده اند.

۷۵۲۹/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا