- خبرگزاری ها
- دوشنبه 10 فوریه 2014 - 12:02
کارخانه تولید دستمال کاغذی در گچساران به بهره برداری رسید
گچساران – کارخانه تولید دستمال کاغذی همزمان با دهمین روز دهه فجر با حضور مسوولان استانی و شهرستانی در شهرک صنعتی چهاربیشه از توابع شهرستان گچساران به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل صنعت معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه درآیین بهره برداری از این طرح تولیدی گفت: کارخانه تولید دستمال کاغذی در زمینی به مساحت یک هزار متر مربع احداث شده است.
داریوش دیودیده افزود: این طرح با دو میلیارد ریال اعتبار اجرا شده است و برای هفت نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.
وی با اشاره به آمار بالای بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد توسعه واحدهای صنعتی را راهکاری برای افزایش تولید و خلق فرصت های شغلی پایدار بیان کرد.
۶۴ واحدتولیدی، صنعتی در شهرک های صنعتی گچساران مستقر است که ۸۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.
۸۱۴۳/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
