نگچساران – ایرنا – نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: مصوبات منسجم و هماهنگ با برنامه دولت از سوی مجلس در بخش های مختلف به ویژه تولیدی و اقتصادی بهترین راهکار برای توسعه و اشتغالزایی در کشور است.

غلامرضا تاجگردون روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:پیشگیری از سود جویی دلالان و حمایت از اقشار مختلف مردم در سایه مصوبات تخصصی و با سنجش تمام جوانب آثار مثبت و منفی آن امکان پذیر است.

وی بیان کرد:تصمیمات مجلس در مورد توقف یارانه ها، خوراک پتروشیمی های کشور و افزایش پنج درصدی واردات خودرو را ناهماهنگ با پیشرفت اقتصادی کشور خواند.

وی اظهار کرد: متوقف کردن یارانه ها در سال ۹۳ مردم و فعالین اقتصادی را بلاتکلیف خواهد کرد.

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بالا رفتن غیر منتظره خوراک واحدهای پتروشیمی بسیاری از طرح های مناطق محروم کشور را متوقف می کند.

تاجگردون ابراز کرد: تصویب افزایش پنج درصدی تعرفه واردات خودرو با زیاد کردن سود واردکننده زمینه ارتقای کیفیت محصول را از بین می برد.

۸۱۴۳/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا