- خبرگزاری ها
- یکشنبه 2 فوریه 2014 - 11:02
امام جمعه لیکک: انقلاب اسلامی باعث رفاه زندگی اقشار ضعیف شده است
امام جمعه شهر لیکک گفت: انقلاب اسلامی ایران به واقع انقلاب پابرهنگان و محرومان جامعه بود زیرا خدمات قابل توجه ای به قشر آسیب پذیر جامعه ارائه شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام سید ˈرحمت اله سیادت ˈروز یکشنبه در دیدار با مسوولان اداره بهزیستی شهرستان بهمئی افزود: فقر و بدبختی مردم کم درآمد و محروم در زمان رژیم پهلوی غیر قابل انکار است ولی انقلاب اسلامی ایران به مردم عزت و رفاه داده است.
وی گفت: ائمه معصوم (ع) به افراد ضعیف و بی بضاعت توجه خاصی داشتند و مشکلات آنها را برطرف می کردند و انقلاب اسلامی به دلیل ماهیت الهی و معنوی اش حمایت از محرومان را سرلوحه کار خود قرار داده است.
سیادت تصریح کرد: نهادهای حمایتی بهمئی شامل اداره بهزیستی و کمیته امداد خدمات ارزنده ای به جامعه هدف و اقشار آسیب پذیر ارائه می دهند که قابل ستایش است.
۷۵۳ خانوار با جمعیتی قریب به سه هزار نفر از حمایت مادی و معنوی اداره بهزیستی شهرستان بهمئی برخوردار هستند.
۷۵۳۴/۵۶۶
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
