فرماندار کهگیلویه گفت: همزمان با دهه فجر ۴۴ پروژه در شهرستان افتتاح و یک پروژه کلنگ‌زنی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، نشست خبری فرماندار کهگیلویه با اصحاب رسانه ظهر امروز در برگزار شد.

ابراهیم جعفری در این نشست ضمن تشریح برنامه‌های دهه فجر کهگیلویه، از افتتاح ۴۴ پروژه در سطح شهرستان خبر داد.

فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه پروژه‌های افتتاحی به طور کامل آماده‌ بهره‌برداری است، افزود: پروژه‌های دیگری هم هستند که در حال حاضر مورد بهره‌برداری قرار دارند ولی به علت تکمیل نبودن در لیست پروژه‌های افتتاحی دهه فجر قرار نمی‌گیرند.

جعفری اعتبار پروژه‌های افتتاحی دهه فجر در کهگیلویه را قریب به جهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد و تصریح کرد: این پروژه‌ها در حوزه‌های جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری، آبرسانی روستایی، نوسازی مدارس، ساماندهی گلزار شهدا و بهداشت و درمان هستند.

مدیر ارشد اجرایی کهگیلویه با اشاره به وضعیت اعتبارات و شرایط اقتصادی کشور ابراز داشت: با توجه به عدم تعریف پروژه جدید در سیاست دولت و نیز شهرستان، تنها یک پروژه کلنگ‌زنی به مناسبت دهه فجر خواهیم داشت.

جعفری کلنگ‌زنی پروژه گازرسانی به روستاهای «دره‌لبک»، «دزک» و «کل قیصر» را تنها پروژه جدید شهرستان دانست و گفت: کلنگ طرح گازرسانی به روستای «دره لبک» به نمایندگی از سه روستا در دهه فجر به زمین زده خواهد شد.

فرماندار کهگیلویه مجموع پروژه‌های دهه فجر کهگیلویه را ۴۵ پروژه برشمرد و افزود: گازرسانی به این سه روستا با اعتباری بالغ بر ۲۲۸ میلیون تومان صورت می‌گیرد.

جعفری از افتتاح ۱۸ گلزار شهدای ساماندهی شده در شهرستان خبر داد و گفت: دو طرح جنگل‌کاری و ترمیم درختان در مناطق بی‌منجگان و بی‌صیدون در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری مورد افتتاح قرار خواهد گرفت.

وی هم‌چنین چهار پروژه از مجموع پروژه‌های افتتاحی را در حوزه جهاد کشاورزی دانست و ابراز داشت: سه مرغداری و یک گاوداری شیرده صنعتی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گفته جعفری سهم نوسازی مدارس از پروژه‌های افتتاحی چهار پروژه و در حوزه توسعه شبکه برق نیز ۹ پروژه افتتاح خواهد شد.

جعفری آبرسانی به شش روستای سرگچ، دیزک، کمر دوغ، میرسالار، ده قاضی و دلی احمد در بخش‌های دیشموک و چاروسا را از دیگر برنامه‌های دهه فجر عنوان کرد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۶/ی۳۰

منبع : فارس نیوز